Το YouTube γεμίζει ποιοτικό περιεχόμενο ή καλογυρισμένα βίντεο;

by Stefanos Kofopoulos • On 21-11-2012 • AT 8:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το YouTube γεμίζει ποιοτικό περιεχόμενο ή καλογυρισμένα βίντεο

Το YouTube χρειάζεται απεγνωσμένα περισσότερα βίντεο με καλές προδιαγραφές, ποιοτικό περιεχόμενο και όμορφο στήσιμο. Πρέπει να ανταγωνιστεί την τηλεόραση σε ένα κόσμο που αυτό που φαίνεται είναι πάντα αυτό που είναι, άσχετα αν η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Πριν από περίπου ένα χρόνο το YouTube επένδυσε 100 εκατομμύρια δολάρια σε YouTube channels. Η δοκιμαστική περίοδος έληξε, οι νικητές αναδείχθηκαν και τώρα έφτασε η σειρά για τον επόμενο γύρο χρηματοδότησης. Το Google επενδύσει επιπλέον 100 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου τα μισά από τα κανάλια που έλαβαν χρήματα αρχικά μαζί με νέους YouTube αστέρες που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Οι επενδύσεις του YouTube δεν είναι οι μόνες που προσπαθούν να τραβήξουν τα μάτια των καταναλωτών από την τηλεόραση στο tablet και το smartphone. Η Time Warner επενδύει 40 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία παραγωγής Maker Studios που έχει αναλάβει το “βάρος” μερικών από τα πιο πετυχημένα βίντεο στο YouTube και περιεχόμενο με celebrities αποκλειστικά κομμένο και ραμμένο για το YouTube.

Όταν η Time Warner επενδύει ουσιαστικά το YouTube διευκολύνοντας το Google να βγάλει περισσότερα χρήματα από τις διαφημίσεις, τότε το παιχνίδι γίνεται μεγάλο και τα λεφτά είναι πολλά. Όχι φέτος, ούτε του χρόνου αλλά σε 5-10 χρόνια από τώρα που το tablet, το smartphone και η τηλεόραση θα είναι απλά διαφορετικές οθόνες για να βλέπεις το ίδιο περιεχόμενο χωρίς κολλήματα, αργή σύνδεση στο internet και μπαταρίες που αδειάζουν στην μέση της ημέρας.

Σε αυτό το μέλλον όλοι θέλουν να έχουν μεγάλο κομμάτι της πίτας στο YouTube με πρώτο και καλύτερο το Google. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά το Google.com.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons