Πετάμε Monaco για GP Formula 1

by Stefanos Kofopoulos • On 11-04-2008 • AT 12:20 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

formula1 monaco

Λίγο η θάλασσα, το πριγκιπάτο, οι μοντέλες και η μυρωδιά από φρεσκοκαμμένο λάστιχο στους δρόμους του Monaco κάνουν την εμπειρία ενδιαφέρουσα. Το φετινό grand prix ξεκινάει δοκιμές στις 22 Μαϊου με τον αγώνα 3 μέρες μετά, στις 25 Μαϊου 14:00 τοπική ώρα.

Μιλάμε για 78 γύρους, με 3,34 χιλιόμετρα έκαστος αν και για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα το κλειστό κομμάτι με το τούνελ να μην υπάρχει γιατί μου θυμίζει έντονα τον λόγο ύπαρξης του safety car.

Anyway, πάρτε αντιλιακό και καπέλο, φτιάξτε βαλίτσες και κάντε κλικ εδώ για να κερδίσετε 4 διπλά εισητήρια για το F1 GP του Monaco. Αν βέβαια πιστέψω ό,τι έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια, μάλλον δεν θα χρειαστείτε πολλά ρούχα αλλά όρεξη για πάρτυ και ελάχιστο ύπνο.

Για την ιστορία, ρεκόρ πίστας έχει ο M. Schumacher από το 2004 με χρόνο 1:14.439.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παιδιά να πάτε είναι τρομερό μέρος, εξαιρετική περίοδος , άσε που μπροστά από το Cafe de Paris θα δείτε ό,τι αμάξι έχετε ονειρευτεί. Δεν είχα δει πουθενά την SLR 500 μέχρι τότε και ούτε φυσικά την έχω δει από τότε. Για το καζίνο χρειάζεστε διαβατήριο ή την καινούρια ταυτότητα. Όσο για το GP; το κερασάκι στην τούρτα.

  2. The page cannot be found, αμέσως μετά την εισαγωγή της ημ/νιας γέννησης :(.

  3. @dfs: LOL.. σκέφτηκα ότι του έβαλες κάποια περίεργη ημερομηνία αλλά.. δεν ταιριάζει αυτό με το μήνυμα που παίρνεις. Δεν ξέρω ρε συ.. προσπάθησε ξανά ίσως?

  4. Τώρα είναι οκ!

  5. Μάλλον εννόεις monaCo και όχι monaNo… σε τίτλο και κείμενο!

Top

Show Buttons
Hide Buttons