Τι θα πρέπει να περιμένουμε από το iPhone 7 της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 09-06-2016 • AT 2:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone 7 concept 01

Συγκεντρώνοντας τις διάφορες εικόνες και πληροφορίες που έρχονται κατά καιρούς προκύπτουν οι συγκεντρωτικές πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone 7. 

O σχεδιαστής Martin Hajek έχει συνθέσει όλα τα renders της επερχόμενης συσκευής της Apple, την οποία θα δούμε σε δύο διαφορετικές εκδοχές, όπως είναι το απλό iPhone 7 και το μεγαλύτερου μεγέθους iPhone 7 Plus.

Το στοιχείο που θα πρέπει πλέον να θεωρείται σχεδόν σίγουρο είναι ότι το iPhone 7 δεν θα διαφοροποιείται αισθητά από τον προκάτοχό του. Στα σχέδια του concept για το επόμενο iPhone 7 λάμπει δια της απουσίας του το βύσμα για τα ακουστικά, αλλά δεν φαίνονται κάποια στερεοφωνικά ηχεία.

iphone 7 pro concept

Στο iPhone 7 Plus εμφανίζεται διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με έναν μεγάλο και έναν μικρότερο φακό δίπλα δίπλα, μαζί με ένα στρογγυλό φλας, στοιχείο το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εστίαση. Θα υπάρχει και ένα βύσμα Smart Connector.

Η κεραία εκτιμάται ότι θα είναι διπλή, στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής. Είναι νωρίς ακόμα για να πει κανείς με βεβαιότητα ποια από τα παραπάνω στοιχεία του concept θα εμφανιστούν στο τελικό μοντέλο του iPhone 7, το οποίο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons