Τι θα παρουσιάσει η Sony στην IFA

by Nikos Kaimakamis • On 08-08-2014 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

sony ifa invite

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο, θα λάβει χώρα μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις υψηλής τεχνολογίας, η IFA 2014 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το τι θα παρουσιάσουν οι μεγάλοι κατασκευαστές. 

Στο Διαδίκτυο διέρρευσε η πρόσκληση που έχει έτοιμη για αποστολή στους εκπροσώπους του Τύπου, η Sony, από την οποία μπορούμε να πάρουμε μια καλή ιδέα για το τι ετοιμάζεται να παρουσιάσει η εταιρεία την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, στο ειδικό event που έχει προγραμματισμένο.

Σε περίοπτη θέση στην εικόνα της πρόσκλησης υπάρχει η πλαϊνή πλευρά ενός All In One PC, αλλά το ενδιαφέρον κεντρίζει τόσο η εικόνα των νέων μοντέλων Xperia smartphones, μέρος των οποίων απεικονίζεται, καθώς και η εικόνα του αποσπώμενου φακού κάμερας, ως αξεσουάρ, όπως τα μοντέλα QX10 και QX100 που έχει παρουσιάσει η Sony και μπορούν να μετατρέψουν ένα κινητό σε μια αξιόλογη φωτογραφική μηχανή, με τον ενσωματωμένο αισθητήρα που διαθέτουν.

Αναφορικά με τα Smartphones, η φημολογία είναι έντονη γύρω από την επικείμενη παρουσίαση από τη Sony του Xperia Z3, το οποίο μάλιστα εκτιμάται ότι θα συνοδεύεται και από την μικρότερων διαστάσεων εκδοχή του στη μορφή του Xperia Z3 mini.

Μένει να δούμε ποια από όλες τις φήμες θα γίνουν πραγματικότητα, άλλωστε ένας μήνας περίπου δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και σύντομα θα δούμε τις αναλυτικές παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της Sony.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons