Τι θα παρουσιάσει η Microsoft στις 30 Σεπτεμβρίου;

by Nikos Kaimakamis • On 16-09-2014 • AT 9:15 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing

microsoft 30september

Η Microsoft απέστειλε προσκλήσεις στους δημοσιογράφους για ένα event που ετοιμάζει για τις 30 Σεπτεμβρίου, στο Σαν Φρανσίσκο και στο οποίο όλοι περιμένουν να δουν την αποκάλυψη των Windows 9. 

Είναι αλήθεια ότι έχουν ήδη διαρρεύσει βίντεο που δείχνουν το interface της νέας εκδοχής του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, αλλά όλοι περιμένουν να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Εκτός από την πρόσκληση όπου γίνεται σαφές ότι θα πρόκειται για ένα Windows event, στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι δύο επικεφαλής του τμήματος Windows της εταιρείας, ο Terry Myerson και ο Joe Belfiore, οπότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα μας δείξουν τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου συστήματος.

Λόγω του γεγονότος ότι η εκδήλωση έχει περισσότερο business χαρακτήρα δεν αναμένεται να παρουσιαστεί ένα τελικό προϊόν για τους καταναλωτές, αλλά περισσότερο μία πρόγευση για όσα θα αλλάξουν με το νέο λειτουργικό, καθώς οι πρώτοι που θα το πάρουν στα χέρια τους θα είναι οι developers. Η Microsoft, άλλωστε, φέρεται διατεθειμένη να διοργανώσει σειρά τέτοιων events εντός του έτους, μέχρι να γίνει το πρώτο επίσημο λανσάρισμα της τελικής έκδοσης στο κοινό.

Οι περισσότερες φήμες, πάντως, τοποθετούν την επίσημη κυκλοφορία των Windows 9, μέσα στην άνοιξη του 2015, μετά από την κυκλοφορία των beta εκδόσεων και τη συλλογή των δεδομένων από την πρώτη χρήση τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Threshold,δηλαδή Windows 9…..ας ελπίσουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας….

Top

Show Buttons
Hide Buttons