Τι θα παρουσιάσει η Apple στις 9 Σεπτεμβρίου;

by Nikos Kaimakamis • On 29-08-2014 • AT 11:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-invite

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα κάνει μία παρουσίαση νέων μοντέλων στις 9 Σεπτεμβρίου, αλλά συνέχισε την πολιτική της φειδούς τονίζοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες μέχρι εκείνη την ημέρα. 

Μπορεί η Apple να μην λέει περισσότερα, αλλά το Διαδίκτυο βρίθει πληροφοριών και αποκαλύψεων για το τι θα δούμε εκείνη την Τρίτη. Προφανώς, θεωρείται δεδομένο ότι θα έχουμε την παρουσίαση του iPhone 6, το οποίο φέρεται να έχει εξοπλιστεί με τεχνολογία NFC και δυνατότητα τέλεσης mobile πληρωμών. Ουσιαστικά, σύμφωνα με το Wired, η Apple είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί την Google με το Google Wallet, παρουσιάζοντας την δική της πλατφόρμα.

Ήδη η Apple, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνίες και συζητήσεις με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να προχωρήσει τα σχέδιά της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όπως τονίζει το Verge, ότι η τεχνολογία Touch ID μπορεί να βρει εφαρμογή σε μία τέτοια πλατφόρμα. Οι Financial Times, όπως αναφέρει το Reuters, ισχυρίζεται ότι την τεχνολογία NFC θα την δώσει στην Apple η NXP Semiconductors.

Αναφορικά με τις οθόνες, εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο σε εκδοχή με οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών και σε εκδοχή με οθόνη 5,5 ιντσών.

Για το event αυτό του Σεπτεμβρίου έχει γραφτεί ότι μπορεί να είναι μία ευκαιρία για την παρουσίαση ενός iPad με μεγαλύτερη οθόνη, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που λένε και γράφουν ότι δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και το smartwatch της Apple, το επονομαζόμενο iWatch, το οποίο θα έχει υπηρεσίες fitness και άλλες σύνδεσης με το smart home.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons