Τι σχεδιάζει η Motorola για το νέο της smartphone;

by Nikos Kaimakamis • On 09-05-2016 • AT 10:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

moto-x-2016

Διαρροές και φήμες θέλουν την Motorola να παρουσιάζει το νέο της μεταλλικό smartphone στις 24 Αυγούστου με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. 

Το Motorola Moto X4, όπως είναι η πιο πιθανή ονομασία της νέας συσκευής αναμένεται να είναι ένα μεταλλικό smartphone με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 820, ο οποίος θα συνοδεύεται από μνήμη RAM 4 GB.

Το μοντέλο αυτό προορίζεται να γίνει η νέα ναυαρχίδα της Motorola και αυτό ενδέχεται να έχει αντίκτυπο και στην τιμή του. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια άλλη τεχνική λεπτομέρεια για το νέο smartphone της Motorola και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη ημερομηνία παρουσίασής του.

motorola laptopdock

Ένα στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το ενδεχόμενο να υποστηρίζουν οι νέες συσκευές της Motorola τη δυνατότητα σύνδεσης με ένα Laptopdock, με τη λογική που διέπει το Windows Continuum, καθώς στις φωτογραφίες των νέων μοντέλων που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο εμφανίζονται θύρες σύνδεσης, που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Motorola ετοιμάζει ένα ανάλογο αξεσουάρ.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε να εμφανίζεται στην αγορά ένα τέτοιο Android αξεσουάρ που θα έρθει να ανταγωνιστεί την αντίστοιχη δυνατότητα που προσφέρουν οι Windows συσκευές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons