Τι περιμένουμε να δούμε στο Google I/O 2015

by Nikos Kaimakamis • On 25-05-2015 • AT 12:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Google-IO 2015

To Google I/O 2015 βρίσκεται προ των πυλών, με την αντίστροφη μέτρηση να έχει αρχίσει στο σχετικό site και τους developers να περιμένουν πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.

Ας δούμε μερικά από τα πιο σημαντικά θέματα που θα μας απασχολήσουν στο Google I/O 2015. Μία από τις σημαντικές ειδήσεις που θα φέρει το συνέδριο των developers της Google είναι η παρουσίαση του ανανεωμένου mobile λειτουργικού συστήματος, το οποίο μέχρι σήμερα είναι γνωστό ως Android M.

Μαζί, θα δούμε και το Android for Work, το οποίο εκτιμάται ότι θα φέρει ένα νέο τρόπο αναγνώρισης ταυτότητας με τα δακτυλικά αποτυπώματα. Το Android M θα δίνει την έμφαση στην ασφαλή χρήση του Android στο εργασιακό περιβάλλον.

Ειδήσεις αναμένεται να προκύψουν και από το στρατόπεδο του Android Wear και τις φορετές συσκευές, αφού περιμένουμε να δούμε νέες συσκευές, αλλά και ανανεωμένες δυνατότητες στο λειτουργικό. Το Android Auto εκτιμάται ότι θα έχει αρκετές αλλαγές, ενώ το Android TV δεν αναμένεται να έχει αλλαγές, αλλά μικρές βελτιώσεις.

Έμφαση, αναμένεται να δοθεί στο πεδίο του Android Home και του Internet of Things. Μάλιστα, σύμφωνα με το Android Headlines, η Google αναμένεται να παρουσιάσει μία πλατφόρα, με το όνομα Brillo, η οποία θα μπορεί να φέρει το Internet of Things ακόμα και σε συσκευές με πολύ περιορισμένη RAM.

Ειδήσεις περιμένουμε να προκύψουν τόσο από το Android Kids, το πεδίο του virtual reality, τις ανέπαφες συναλλαγές, αλλά και το τμήμα της Google που ασχολείται με τα αρθρωτά smartphones. Τέλος, το Google Glass θα μας φέρει τη δεύτερη εκδοχή του στο πλαίσιο του Google I/O 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons