Τι περιμένουμε να ανακοινώσει η Apple

by Nikos Kaimakamis • On 07-09-2015 • AT 11:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple Introduces iPhone 5

Σε κάθε επικείμενη ανακοίνωση της Apple υπάρχει έντονη φημολογία για το τι θα παρουσιάσει, κάτι που αποτελεί τον κανόνα και για το event στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε την Apple να αποκαλύπτει το νέο iPhone 6S και iPhone 6S Plus, για τα οποία λέγεται ότι θα είναι και τα πρώτα smartphones της Apple με την τεχνολογία Force Touch, όπως έχουμε ήδη δει στο Apple Watch. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Phone Arena, σε αυτή την περίπτωση μπορεί η τεχνολογία να είναι πιο εξελιγμένη και να ονομάζεται 3D Touch, καθώς θα αντιλαμβάνεται τρία διαφορετικά επίπεδα πίεσης πάνω στην οθόνη, αντιδρώντας διαφορετικά σε κάθε ένα από αυτά. Ο βαθμός πίεσης θα καλεί και διαφορετική λειτουργία, για παράδειγμα η έντονη πίεση στους χάρτες, μπορεί να εκκινεί αυτόματα την πλοήγηση στο συγκεκριμένο σημείο.

iphone-6s-render

Κατά τα άλλα, θα έχουμε νέο λειτουργικό σύστημα, το iOS 9, καλύτερο επεξεργαστή, πλαίσιο από του υλικό Aluminum 7000, δυνατότητα λήψης βίντεο σε ποιότητα 4Κ και βελτιωμένη κάμερα στο μπροστινό μέρος. Εκτός από το νέο iPhone, η Apple στο προγραμματισμένο της event, αναμένεται να αποκαλύψει και την Apple TV, με τιμή 150 δολαρίων στις ΗΠΑ, πολύ καλύτερα γραφικά και έμφαση στο gaming, για πιο απλούς gamers που δεν θέλουν να αποκτήσουν μία κονσόλα πολύ υψηλών επιδόσεων.

Τέλος, παραμένει η φημολογία για την παρουσίαση του iPad Pro από την Apple, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει οθόνη 12,9 ιντσών, με ανάλυση 2732×2048 pixels, μνήμη RAM στα 2 GB, 263 ppi, επεξεργαστή Α9 και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που θα κυμαίνεται από τα 64 έως τα 512 GB. Ένα στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι η Apple διοργανώνει την εκδήλωσή της, στο Bill Graham Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο έχει χωρητικότητα 7.000 ατόμων, επομένως, είναι βέβαιο ότι έχει πολλά και ενδιαφέροντα να παρουσιάσει εκεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons