Τι περιμένουμε από το Microsoft Build 2016

by Nikos Kaimakamis • On 29-03-2016 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Microsoft Build_2

To Microsoft Build 2016 είναι προ των πυλών και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο προς τις ανακοινώσεις που θα γίνουν εκεί. 

Μερικά από τα θέματα που θα ξεχωρίσουν στο Microsoft Build 2016 αναμένεται να είναι η έναρξη της διάθεσης του HoloLens στους developers και όλα όσα ετοιμάζει για αυτό η Microsoft, ενώ θα γίνουν και ανακοινώσεις αναφορικά με τους τρόπους με τους οποίους η Microsoft θέλει να προσελκύσει καταναλωτές προς την πλατφόρμα της, τα Windows.

Στο Microsoft Build 2016 θα γίνουν γνωστές όλες οι αλλαγές που αναμένονται στο user interface των Windows 10, μαζί με το τι μέλλει γενέσθαι με την Cortana και την επέκταση της χρήσης της σε άλλες περιοχές του κόσμου. Ιδιαίτερη σημασία αναμένεται να δοθεί στις Windows apps, αλλά και στο ανανεωμένο Skype for Windows. Επιπρόσθετα, η Microsoft θα δείξει ποια είναι τα σχέδιά της για το Windows Phone και το πώς προβλέπεται να κινηθεί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ θα δείξει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει στο πεδίο των universal apps.

Ένα θέμα που αναμένεται με ενδιαφέρον από τους developers από το Microsoft Build 2016 είναι το πεδίο δημιουργίας εφαρμογών που θα μπορούν να τρέχουν στο Xbox και σε άλλες συσκευές, όπως smartphones και tablets. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί ένας κάτοχος Xbox One να παίζει και να αλληλεπιδρά με έναν χρήστη ενός PC.

Τέλος, αρκετή κουβέντα αναμένεται να γίνει στο πλαίσιο του Microsoft Build 2016 για το cloud και την μεταφορά αρκετών από τις λειτουργίες του Office στο υπολογιστικό νέφος, όπως είναι η αλλαγή στο ημερολόγιο του Outlook και άλλες αλλαγές που ανταποκρίνονται στη στρατηγική cross platform που θέλει να ακολουθήσει για τα προϊόντα της η Microsoft.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons