Τι περιμένουμε να δούμε στη φετινή IFA

by Nikos Kaimakamis • On 31-08-2016 • AT 12:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

IFA 2016

Κάθε έκθεση IFA δείχνει νέα προϊόντα από πολλούς κατασκευαστές και η φετινή διοργάνωση θα ακολουθήσει τον κανόνα. 

Η IFA 2016 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Η Samsung είναι η εταιρεία εκείνη που αναμένεται να συγκεντρώσει τα φώτα πάνω της λόγω των wearables που θα παρουσιάσει εκεί, σύμφωνα με το BGR. Περιμένουμε να δούμε το Samsung Gear S3 smartwatch, το οποίο θα φορά την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Tizen, ενώ την 1η Σεπτεμβρίου, η Samsung έχει προγραμματισμένη μία ακόμα παρουσίαση στην οποία αναμένεται να αποκαλύψει έξυπνες ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι.

Η Motorola, από την μεριά της, αναμένεται να παρουσιάσει νέα Moto Mods και ένα Moto Z, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. To στρατόπεδο της Lenovo ετοιμάζει το φημολογούμενο Yoga Book, το οποίο θα είναι ένας συνδυασμός tablet και laptop, ενώ εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει νέα Project Tango μοντέλα. Η Huawei στην IFA 2016 αναμένεται να ανακοινώσει το ενδιαφέρον της για το VR και τα wearables, ενώ η Asus υπόσχεται τη Zenvolution, πράγμα που σημαίνει ότι θα παρουσιάσει μία ολόκληρη γκάμα συσκευών που θα ανήκουν στην οικογένεια Zen.

Η Sony, τέλος, φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το Xperia X Compact smartphone. Ταυτόχρονα, η εταιρεία θα έχει στο περίπτερό της αρκετά προϊόντα consumer electronics. Μείνετε συντονισμένοι!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons