Τι νέο μας επιφυλάσσει το επερχόμενο iOS 9

by Nikos Kaimakamis • On 08-06-2015 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple-iOS-9

To νέο λειτουργικό σύστημα της Apple, το iOS 9, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο πλαίσιο του WWDC 2015 αυτές τις ημέρες.

Το iOS 9 εκτιμάται ότι δεν θα έχει πολλές αλλαγές στην εικόνα του, με την εξαίρεση ίσως της default γραμματοσειράς στα μενού. Η πιο πιθανή επιλογή είναι η San Francisco γραμματοσειρά, που υπάρχει και στο Apple Watch και είναι πιο κατάλληλη για τις οθόνες μικρότερου μεγέθους. Ένα από τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να φέρει το νέο λειτουργικό σύστημα είναι η δυνατότητα της παράλληλης εκτέλεσης εφαρμογών που εκτιμάται ότι θα επεκτείνει τις παραγωγικές δυνατότητες ειδικά των tablets με το σήμα του δαγκωμένου μήλου.

Έντονη είναι και η φημολογία γύρω από το proactive που αποτελεί την αντιπρόταση της Apple στο Google Now με προβολή των κατάλληλων πληροφοριών την κατάλληλη στιγμή. Βελτιωμένη αναμένεται να είναι και η λειτουργία του Spotlight στο iOS 9, σε συνδυασμό με την Siri.

Οι Apple Maps θα έχουν πληροφορίες για τα δημόσια μέσα μεταφοράς σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, όπως είναι το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθούν στους χάρτες και στοιχεία augmented reality. Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σειρά βελτιώσεων στην απόδοση των συστημάτων που θα τρέχουν iOS 9, ενώ εξακολουθούμε να περιμένουμε την ανακοίνωση της υπηρεσίας μουσικού streaming της Apple.

Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε ένα μεγαλύτερο iPad, το οποίο θα έχει οθόνη διαγωνίου 13,3 ιντσών. Μείνετε συντονισμένοι!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons