Τι μπoρεί να κάνει το ZTE ZMAX pro των 99 δολαρίων;

by Nikos Kaimakamis • On 19-07-2016 • AT 10:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ZTE-ZMax-Pro-press

Το ZTE ZMAX Pro είναι το νέο smartphone της εταιρείας το οποίο θα μπορεί να το αποκτήσει κανείς με 99 δολάρια στις ΗΠΑ. 

Αξίζει να δούμε ποια είναι τα στοιχεία του τεχνολογικού εξοπλισμού το εξαιρετικά προσιτού σε κόστος smartphone της ZTE. H οθόνη του έχει διαγώνιο 6 ιντσών, είναι τεχνολογίας LCD και η ανάλυσή της είναι Full HD. Στο εσωτερικό του έχει έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM 2 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 GB, ενώ μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 128 GB με τη χρήση καρτών micro SD.

H χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3400 mAh, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι Android Marshmallow. Η πίσω κάμερα είναι στα 13 Megapixel και η selfie camera στο μπροστινό μέρος είναι στα 5 Megapixel. Υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, συνδεσιμότητα USB Type C και τεχνολογία ταχείας φόρτισης.

Η συσκευή ξεκινά την εμπορική της πορεία στις ΗΠΑ, σε προσφορά με σύνδεση από το MetroPCS, σε μία τιμή των 99 δολαρίων, ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το καθιστούν ως μία από τις πιο ελκυστικές και συμφέρουσες προτάσεις στην αγορά. Δεν έχει γίνει μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές σε ποιες άλλες χώρες εκτός από τις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons