Τι μέλλει γενέσθαι με τα κινητά της Motorola

by Nikos Kaimakamis • On 13-01-2016 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

151370187SP009_MOTOROLA_AND

Μπορεί η Lenovo να σταματά το ανεξάρτητο brand της Motorola, αλλά τα κινητά της δεν θα σταματήσουν να κυκλοφορούν. 

Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Lenovo θα σταματούσε την κυκλοφορία των Moto G και Moto E της Motorola, αλλά σύμφωνα με το Verge, το οποίο δημοσιεύει μία σύντομη διευκρίνηση της Lenovo, οι δύο συσκευές δεν θα σταματήσουν να κυκλοφορούν, αλλά θα πρέπει οι καταναλωτές να αναμένουν την κυκλοφορία λιγότερων μοντέλων από την παλιά Motorola.

Ειδικά το Motorola Moto G είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα της εταιρείας που πλέον αποτελεί θυγατρική της Lenovo και έτσι δεν θα αποτελούσε ορθή επιχειρηματική πρακτική το να σταματήσει η διάθεσή του στην αγορά. Τα μοντέλα της Motorola θα ονομάζονται Moto by Lenovo και θα διατηρήσουν τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Σύμφωνα με το Verge, η γκάμα συσκευών που θα παρουσιαστεί εντός του 2016 θα είναι εξοπλισμένη με μεγάλες οθόνες και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα high end smartphones της Lenovo θα λανσάρονται από το Moto brand, ενώ στην οικογένεια Vibe της Lenovo θα ανήκουν όλες οι mid range και οι low end συσκευές. Σε κάθε περίπτωση, η Lenovo θα περιορίσει ελαφρώς το πλήθος των συσκευών που παράγει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons