Τι μέλλει γενέσθαι για το Google Glass;

by Nikos Kaimakamis • On 15-04-2015 • AT 2:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

google glass

Μέσα από μία αίτηση για ευρεσιτεχνία που κατέθεσε η Google, φαίνεται το τι αναμένεται να περιλαμβάνει το Google Glass στην μελλοντική εκδοχή του. 

Η νέα πατέντα που έχει καταθέσει η Google, δείχνει ότι όχι μόνο δεν εγκαταλείπει το project Google Glass, αλλά ενδιαφέρεται να το εμπλουτίσει με περισσότερες τεχνολογίες στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Στο νέο μοντέλο αναμένεται να υπάρχει τεχνολογία αναγνώρισης της κίνησης του ματιού, προκειμένου να είναι ακόμα πιο άμεσος ο χειρισμός των έξυπνων γυαλιών και η κίνηση στα επιμέρους μενού.

Σύμφωνα με τα σχέδια που συνοδεύουν την αίτηση ευρεσιτεχνίας της Google, το επερχόμενο Google Glass θα περιλαμβάνει δύο Head Up Displays, αντί για την μία που είχε το προηγούμενο μοντέλο, με δυνατότητα καθορισμού του σημείου στο οποίο εστιάζει ο χρήστης, έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται καλύτερη τοποθέτηση των ψηφιακών πληροφοριών στο φυσικό χώρο στον οποίο κινείται ο χρήστης. Με την παράλληλη χρήση της τεχνολογίας GPS, οι πληροφορίες θα μπορούν να συνδεθούν και με το γεωγραφικό σημείο.

Μέχρι στιγμής, τα νέα στοιχεία για το Google Glass του μέλλοντος δεν είναι παρά μερικά σχέδια στην αίτηση για την πατέντα της Google, αλλά δεν αποκλείεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να τις δούμε να διαμορφώνονται σε ένα τελικό προϊόν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons