Τη λειτουργία Public Chats λανσάρει το Viber

by George Polyzos • On 19-11-2014 • AT 1:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Viber

Η υπηρεσία μηνυμάτων και VoIP Viber ανακοίνωσε την beta λειτουργία της υπηρεσίας Public Chats η οποία θα επιτρέπει σε δημόσια πρόσωπα και επιχειρήσεις να μοιράζονται ομαδικές συνομιλίες με το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λανσαρίσματος της νέας λειτουργίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Viber, Talmon Marco, περιέγραψε το Public Chats σαν ένα «κοινωνικό πείραμα». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, πρόθεση είναι να ικανοποιηθεί η «νοσηρή περιέργεια σχετικά με το περιεχόμενο των συνομιλιών άλλων ανθρώπων».

Οι χρήστες του Viber δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στις συνομιλίες του Public Chats, αλλά είναι στις προθέσεις της υπηρεσίας η ενσωμάτωση δυνατότητας εισαγωγής σχολίων. Τα δημόσια chats θα περιλαμβάνονται στην ενότητα Public Chats, στην έκδοση 5.1 του Viber, για τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Οι πλέον δημοφιλείς συνομιλίες θα εμφανίζονται στη home screen του Public Chats, ενώ επιπλέον οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να κάνουν και αναζήτηση συνομιλιών ή θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στη συνομιλία μέσω του συνοδευτικού URL.

Η υπηρεσία Viber υπολογίζεται ότι διαθέτει περί τους 460 εκατομμύρια συνδρομητές και περί τους 210 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, σε όλο τον κόσμο. Τον Φεβρουάριο του 2014 η Viber εξαγοράστηκε από την ιαπωνική Rakuten έναντι του ποσού των 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons