Τι κρύβει στο εσωτερικό του το Pixel XL της Google;

by Nikos Kaimakamis • On 24-10-2016 • AT 1:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

pixelxl-teardown-03

Το iFixit αναλαμβάνει να κάνει το teardown του Google Pixel XL, προκειμένου να δει τι κρύβει στο εσωτερικό του πλαισίου του. 

Το Google Pixel XL περνά τη διαδικασία του teardown που κάνει παραδοσιακά το iFixit, με σκοπό να δει λεπτομέρειες για το hardware της συσκευής, καθώς και για να βγει το συμπέρασμα αναφορικά με το πόσο εύκολη είναι η επισκευή του νέου smartphone.

pixelxl-teardown-04

Ειδικά στον τομέα της εύκολης επισκευής, το Google Pixel XL δεν τα πήγε και τόσο καλά, σύμφωνα με το iFixit, αφού, ο μόνος τρόπος για να μπορέσει κανείς να αποκτήσει πρόσβαση στα εσωτερικά του μέρη είναι μέσω του μπροστινού πάνελ.

pixelxl-teardown-02

Εκτός από την HTC που έχει αναλάβει τη συνολική κατασκευή του Google Pixel XL, στο εσωτερικό του μπορεί να βρει κανείς μέρη των Qualcomm, NXP, Skyworks και Samsung. Η εσωτερική μπαταρία των 13.28 Wh θεωρείται ότι είναι εύκολο να αντικατασταθεί με μία καινούρια σε περίπτωση προβλήματος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις κάμερες και το βύσμα των ακουστικών.

pixelxl-teardown-01

Σε γενικές γραμμές, το σκορ που πήρε το Google Pixel XL στο teardown του iFixit είναι 6 στα 10, κυρίως λόγω του ότι πρέπει κανείς να αφαιρέσει το ευαίσθητο μπροστινό πάνελ της οθόνης για να έχει πρόσβαση στο εσωτερικό του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons