Τι κρύβει στο εσωτερικό του ένα Apple iPhone 7 Plus;

by George Polyzos • On 16-09-2016 • AT 11:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-7-teardown-02

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες νέες ναυαρχίδες που κυκλοφορούν στην αγορά έτσι και με το iPhone 7 Plus της Apple, η ιστοσελίδα iFixit ανέλαβε να μας «ξεναγήσει» στα ενδότερά του.

Για τις ανάγκες της «επέμβασης» χρησιμοποιήθηκε ένα iPhone 7 Plus χρώματος rose gold το οποίο αποσυναρμολογήθηκε μέχρι το τελευταίο εξάρτημα, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά των τεχνικών χαρακτηριστικών της νέας ναυαρχίδας της Apple.

iphone-7-teardown-01

Αν και οι εξωτερικές διαφορές με τις περυσινές συσκευές δεν είναι πολύ μεγάλες εντούτοις αποδεικνύεται ότι οι γραμμές της κεραίας έχουν μετακινηθεί προς τις άκρες ενώ και η προεξοχή της κάμερας είναι σαφώς μεγαλύτερη.

iphone-7-teardown-03

Ξεκινώντας τη διείσδυσή του στο εσωτερικό της συσκευής, το iFixit αποκαλύπτει την επίσης μεγαλύτερη Taptic Engine, σε σημείο που να θεωρείται ότι έχει χρησιμοποιηθεί και ο έξτρα χώρος που δημιουργήθηκε από την απουσία της υποδοχής ενσύρματων ακουστικών.

iphone-7-teardown-04

Άλλη μεγάλη αλλαγή είναι η μεγαλύτερη μπαταρία του iPhone 7 Plus. Πρόκειται για μπαταρία χωρητικότητας 2900 mAh, σε αντίθεση με τη μπαταρία χωρητικότητας 2750 mAh που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 6s Plus, αλλά ελαφρώς μικρότερη από την 2915 mAh του ακόμη παλαιότερου iPhone 6 Plus.

iphone-7-teardown-05

Επιπλέον, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη μνήμης RAM στα 3GB, ενώ υπάρχει ένας πρόσθετος connector, μιας και η κάμερα της συσκευής διαθέτει πλέον δύο αισθητήρες. Σε ότι αφορά το μεγαλύτερο εξόγκωμα στο εξωτερικό μέρος της κάμερας εικάζεται ότι υπάρχει ίσως γιατί η Apple ήθελε να εξασφαλίσει ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει διείσδυση νερού ή σκόνης.

iphone-7-teardown-06

Άξιο αναφοράς είναι ότι, προφανώς, το iPhone 7 Plus δεν μπορεί να ανοιχτεί και επισκευαστεί από τον ίδιο τον κάτοχό του. Το iFixit σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «τα προϊόντα της Apple είναι γνωστά για την όχι και τόσο εύκολη δυνατότητα επισκευής τους, απλά στην περίπτωση του iPhone 7 Plus τα τμήματα της συσκευής έχουν πιο ισχυρή συναρμολόγηση».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons