Τι ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις 12 Ιανουαρίου 2017 η HTC;

by Nikos Kaimakamis • On 21-12-2016 • AT 2:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η HTC απέστειλε προσκλήσεις για ένα event παρουσίασης ενός νέου προϊόντος στις 12 Ιανουαρίου 2017, μετά από το CES. 

H πρόσκληση της HTC είχε σε μεγάλο μέγεθος το γράμμα U, σημειώνοντας τη φράση “something for U”, δηλαδή “κάτι για εσένα”, στοιχείο που έχει οδηγήσει πολλούς αναλυτές να αναρωτιούνται εάν η HTC κάνει λόγο για ένα νέο προϊόν στο πεδίο του Virtual Reality, ή εάν θέλει να αποκαλύψει ένα νέο smartphone. Από πολλές πηγές αναφέρεται το HTC 11, αλλά σε αυτή τη φάση είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς θα πράξει στα μέσα περίπου του Γενάρη η ταϊβανέζικη εταιρεία.

Το Digital Trends αναφέρει ότι είναι πιθανό στις 12 Ιανουαρίου η HTC να κάνει τα αποκαλυπτήρια του X10, τον αντικαταστάτη του X9, με οθόνη full HD, 5.5 ιντσών, Gorilla Glass και επεξεργαστή MediaTek Helio P10 χρονισμένο στα 2 GHz, Mali T860 GPU, μνήμη RAM 3 GB και κάμερα 13 Megapixel. Μία άλλη πιθανότητα είναι να παρουσιαστεί το HTC 11, με οθόνη QHD στις 5.5 ίντσες, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, μνήμη RAM που μπορεί να φτάνει έως και τα 8 GB, διπλή κάμερα 12 Megapixel στο πίσω μέρος, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB και μπαταρία χωρητικότητας 3700 mAh.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο, η HTC να ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική πρόταση, όπως είναι ένα smartwatch. Μένει να το δούμε, αλλά αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η HTC επιλέγει να κάνει την παρουσίασή της εκτός του Consumer Electronics Show στο Las Vegas.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons