Τι ετοιμάζει η HTC στις 8 Οκτωβρίου;

by Nikos Kaimakamis • On 11-09-2014 • AT 2:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-One-M8

Η HTC απέστειλε προσκλήσεις σε εκπροσώπους του ειδικού Τύπου για ένα event στη Νέα Υόρκη, το οποίο θα λάβει χώρα στις 8 Οκτωβρίου, χωρίς όμως να δίνει πολλές πληροφορίες για το τι πρόκειται να παρουσιάσει εκεί. 

Το θέμα της πρόσκλησης είναι Double Exposure, ενώ ζητείται από όσους παρευρεθούν στο event να στείλουν μία selfie, άρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή που θα δίνει έμφαση στο κομμάτι του imaging. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε να λείπει η σχετική φημολογία για το ποιο θα είναι το μοντέλο που θα παρουσιαστεί εκεί.

htc-event-october-8

Έτσι, γίνεται λόγος στο Διαδίκτυο για το HTC Nexus 9 tablet, με οθόνη διαγωνίου 9 ιντσών και επεξεργαστή NVIDIA Tegra K1. O επεξεργαστής θα είναι στα 64 bit, θα υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία και η ανάλυση της οθόνης του θα φτάνει τα 2048 x 1440 pixels. Το μοντέλο αυτό είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει την εμφάνισή του το τρίτο τρίμηνο του 2014.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα λεπτότερο HTC One, το οποίο θα έχει πλέον τον κωδικό Μ9 και δεν θα ξεπερνά σε πάχος τα 7 mm. Εδώ, γίνεται λόγος για οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, με κρύσταλλο ζαφειριού, ηχεία Boomsound+, μπροστινή κάμερα 5,1 Megapixel για selfies, 12 Megapixel κάμερα στο πίσω μέρος με οπτική σταθεροποίηση εικόνας.

Στο εσωτερικό του αναμένεται να έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 στα 64 bit, μνήμη RAM 3 GB και μπαταρία χωρητικότητας 3500 mAh. Τέλος, θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο από 32 έως 128 GB.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons