Τι αποκαλύπτει το teardown του Huawei Mate 20 Pro

by Nikos Kaimakamis • On 19-11-2018 • AT 11:15 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ακολουθώντας την πάγια τακτική των teardown του, το iFixit ανέλαβε να δει τι κρύβει στο εσωτερικό του το Huawei Mate 20 Pro.

Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον από ένα τέτοιο teardown επικεντρώνεται στον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη του Huawei Mate 20 Pro, μία καινοτομία που φαίνεται να προκαλεί τον ανταγωνισμό, προκειμένου να παρουσιάσει ο κάθε κατασκευαστής τη δική του πρόταση.

Από την άλλη πλευρά, το teardown του Huawei Mate 20 δείχνει κάτι που έχει παρατηρηθεί σε αρκετές περιπτώσεις smartphones της νέας κοπής, όπου η πρόσβαση στο εσωτερικό μέρος δεν είναι πολύ εύκολη, κάτι που δυσκολεύει τις ενδεχόμενες επισκευές.

Το συνολικό σκορ που συγκεντρώνει στο θέμα της ικανότητας επισκευής το Huawei Mate 20 Pro, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του iFixit είναι 4 στα 10, κυρίως λόγω του ότι για να φτάσει κανείς στα εσωτερικά μέρη του τηλεφώνου θα πρέπει να ξοδέψει αρκετό χρόνο, ενώ η όλη διαδικασία δεν φαίνεται να είναι εύκολη.

Σημαντικό στοιχείο που δυσκολεύει την ενδεχόμενη επισκευή της οθόνης είναι ο ενσωματωμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα πρέπει να αφαιρεθεί προσεκτικά προκειμένου να μπορεί κανείς να επέμβει στην οθόνη.

Σε κάθε περίπτωση, το Huawei Mate 20 Pro δεν διαφοροποιείται από τα όσα ισχύουν και για τις προτάσεις του ανταγωνισμού σε επίπεδο ευκολίας επισκευής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το θέμα είναι ότι έχω προπαραγγείλει το κινητό από τον Κωτσοβολο εδώ και έναν μήνα και ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Ο Κωτσόβολος ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα ξεκινά από τον προμηθευτή. Έχω επικοινωνησει με τον προμηθευτή, αυτός λέει πως θα το κοιτάξει και θα με ενημερώσει άμεσα και φυσικά ούτε έχω λάβει μια σωστή αν όχι υπεύθυνη απάντηση.και από την άλλη ο Κωτσόβολος σιγοντάρει την άποψη μου να ακυρώσω την παραγγελία δίνοντας μου ως λύση την επιστροφή των χρημάτων μου.
    Τελικά ανοίγει δύσκολα μόνο σε αυτούς που το έχουν.

Top

Show Buttons
Hide Buttons