Τι αλλαγές φέρνει το Android M

by Nikos Kaimakamis • On 26-05-2015 • AT 2:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android m

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ που προκαλεί η φήμη ότι το Android M θα έχει το όνομα… Android Macadamia Nut Cookie, ρίχνουμε φως σε όσα φέρνει το νέο λειτουργικό της Google.

Το Android M φέρεται να ονομάζεται Macadamia Nut Cookie, όπως και το Android KitKat είχε το κωδικό όνομα Key Lime Pie και το Android Lollipop, ονομαζόταν Lemon Meringue Pie, αλλά η τελική εμπορική ονομασία ήταν η γνωστή, επομένως περιμένουμε να πρυτανεύσει η λογική και στην ονοματοδοσία στο Android M.

Σε κάθε περίπτωση, το Android M αναμένεται να φέρει υποστήριξη αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων και ανανεωμένο τρόπο απεικόνισης των φωτογραφιών.

Μαζί με τα παραπάνω, το Android M εκτιμάται ότι θα έχει καλύτερη διαχείριση της μνήμης RAM, ειδικά όταν η οθόνη είναι κλειστή, ενώ βελτιωμένη αναμένεται να είναι και η διαχείριση ενέργειας με σκοπό να είναι καλύτερη η αυτονομία των συσκευών που το χρησιμοποιούν.

Παράλληλα, μία νέα φήμη έχει προκύψει στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία, μετά την έλευση του Android M, η εγγύηση των συσκευών Google Nexus θα φτάσει στα δύο χρόνια με τα security patches να αγγίζουν τα 3 χρόνια. Η Google εκτιμάται ότι θα υποστηρίζει με security patches μία συσκευή που έχει αγοραστεί από το Google Play Store για 18 μήνες μετά την αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons