Θωράκιση ασφαλείας λογισμικού των Samsung από τη BlackBerry

by Nikos Kaimakamis • On 20-03-2017 • AT 11:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H BlackBerry δημιουργεί την πλατφόρμα SecuSuite for Samsung Knox, με σκοπό της την παροχή ασφάλειας στα high end smartphones των Κορεατών. 

Η BlackBerry έχει ως θυγατρική της εταιρεία την Secusmart, η οποία είναι υπεύθυνη για τη θωράκιση του λογισμικού του smartphone που χρησιμοποιεί ακόμα και η ίδια η Καγκελάριος Μέρκελ. Αυτή η εταιρεία έχει ασχοληθεί με τη δημιουργία της πλατφόρμας SecuSuite, η οποία είναι συμβατή με το Samsung Knox, το λογισμικό που βρίσκει κανείς ενσωματωμένο σε high end smartphones όπως το Samsung Galaxy S7.

Δουλειά του SecuSuite είναι να κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες του χρήστη, καθώς και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή, ενώ γίνεται θωράκιση ασφαλείας και για τα τις τηλεφωνικές κλήσεις, σύμφωνα με το πρότυπο SNS του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ασφαλείας Πληροφοριών της Γερμανίας. Η κυκλοφορία δεδομένων από τις εφαρμογές γίνεται μέσω VPN, ενώ οι κρυπτογραφημένες τηλεφωνικές κλήσεις ακολουθούν άλλη ασφαλή διαδρομή.

Το SecuSuite της BlackBerry για το Samsung Knox θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2017 και έπειτα, με κόστος 1900 ευρώ, μέσα στην οποία θα περιλαμβάνεται το Samsung Galaxy S7, μία έξυπνη κάρτα microSD με τα κλειδιά κρυπτογράφησης και το κόστος για ένα έτος χρήσης της υπηρεσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η SecuSmart έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη Samsung, ενώ η νέα πρόταση θα παρουσιαστεί στη φετινή CeBIT, στο Ανόβερο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons