Τον ερχόμενο Μάρτιο ή Απρίλιο έρχονται τα Huawei P10 και P10 Plus

by Nikos Kaimakamis • On 10-01-2017 • AT 12:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα νέα μοντέλα της Huawei είναι τα P10 και P10 Plus, τα οποία φημολογούνται ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους τον ερχόμενο Μάρτιο ή Απρίλιο. 

Το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έγινε γνωστό μέσα από δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων, Yu Chengdon, ο οποίος έκανε λόγο για το πότε θα πρέπει να αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του ο διάδοχος του P9 και του P9 Plus.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα δύο νέα μοντέλα εκτιμάται ότι θα έχουν επεξεργαστή Huawei Kirin 960, μαζί με μνήμη RAM 6 GB. Είναι εμφανές ότι ο οχταπύρηνος επεξεργαστής, μαζί με τη μνήμη RAM και το Mali-G71 MP8 GPU θα προσφέρουν ένα high end αποτέλεσμα στα νέα μοντέλα της Huawei.

H συνεργασία με τη Leica εκτιμάται ότι θα συνεχίσει και στα νέα μοντέλα της Huawei, με τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και την εξελιγμένη οπτική τεχνολογία. Σύμφωνα με το Phone Arena, τα Huawei P10 και P10 Plus θα είναι εφοδιασμένα με αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και οθόνες με κυρτή άκρη. Δεν αποκλείεται, πάντως, να κάνει την εμφάνισή του και το P10 Lite, μαζί με τα μεγαλύτερα μοντέλα, το οποίο θα έχει πιο προσιτή τιμή και μικρότερη οθόνη.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons