Τηλεοράσεις 4Κ Sony με πάχος ενός smartphone

by Nikos Kaimakamis • On 21-04-2015 • AT 4:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

X900C

H Sony παρουσίασε Ultra HD τηλεοράσεις με συνολικό πάχος που καταφέρνει να είναι μικρότερο από εκείνο που έχει στο προφίλ του ένα Apple iPhone 6

Όλες οι τηλεοράσεις της Sony είναι Android TVs, ενώ θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις από τις 43 έως και τις 55 ίντσες σε διαγώνιο. Στην γκάμα του 2015 υπάρχουν και μεγαλύτερα μοντέλα για συστήματα home theater που θα είναι διαθέσιμα σε 65 και 75 ίντσες. Οι τιμές δεν θα είναι προσιτές, καθώς όλα τα μοντέλα θα έχουν υψηλή τεχνολογία και ποιοτική εικόνα, που προσφέρει το X-Tended Dynamic Range Pro και το Triluminos.

Θα υπάρχει η δυνατότητα upscaling εικόνας Blu-Ray και High Definition προκειμένου να είναι εφικτή η προβολή σε ποιότητα HDR σε όλα τα μοντέλα. H Sony δεν ανακοίνωσε το πότε θα είναι διαθέσιμες οι νέες τηλεοράσεις της στην αγορά, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει η XBR-55X900C, η οποία έχει συνολικό πάχος 5,1 χιλιοστά. 

sony hts 90

Μαζί με τις νέες τηλεοράσεις της, η Sony παρουσίασε και τα νέα της soundbars, με το κορυφαίο μοντέλο να είναι το HT-ST9 με τρεις θύρες HDMI και ισχύ εξόδου 800 watts, Bluetooth audio και ήχο 7.1 surround sound. Θα υπάρχουν και πιο προσιτές λύσεις, για όσους έχουν χαμηλότερες ηχητικές απαιτήσεις στην γκάμα. Όλα τα soundbars θα είναι διαθέσιμα αρχής γενομένης από τον Μάιο. 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons