Το σουβλάκι της Έλενας

by Stefanos Kofopoulos • On 02-08-2007 • AT 6:37 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

souvlaki

Αρκετά με τις gourmet λύσεις και τις περίεργες γεύσεις που υπόσχονται ένα μικρό γευστικό οργασμό με κάθε μπουκιά που συναντά τα τοιχώματα του ουρανίσκου μας. Είναι καιρός για επιστροφή στις βασικές αξίες της πίτας με γύρο, τζατζίκι και πατάτες. Το σουβλάκι της Έλενας του Flickr κάνει τα σάλια μου να τρέχουν και μου υπενθυμίζει πόσο νόστιμη επιλογή είναι. Ο ζουμερός γύρος να αναπαύεται με τραγανή χάρη στην αγκαλιά της ζεστής από καλό λάδι πίτας, παρέα με μπόλικο τζατζίκι, τομάτα, πατάτες και ένα-δυο πρέζες κόκκινο πιπέρι.

[photo via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δύσκολη ώρα βρήκα να διαβάσω το blog σου… Πεινάω!

  2. bow

  3. Σουβλάκι: κρέας περασμένο σε μικρή σούβλα, ξύλινη ή μεταλλική

    Δεν υπάρχει “σουβλάκι με γύρο”, ούτε “σουβλάκι με μπιφτέκι”. Όποτε το ακούω ή το διαβάζω, φρίττω. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να χρησιμοποιούμε σωστά τη γλώσσα μας.

  4. @Μανώλης: Αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία πως θα το περιέγραφες;

  5. pita giro :P :P :P

  6. Ο γύρος μου φέρνει αναγούλα πλέον παρόλο που παλιότερα τον καταβρόχθιζα σχεδόν καθημερινά. Ακόμα μυρίζει ωραία αλλά όποτε έπεσα στην παγίδα να δοκιμάσω….. τον πέταξα!!!! Τώρα πλέον μόνο σουβλάκι κοτόπουλο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΟ-ΤΟ-ΜΠΕ-Ι-ΚΟΝ ΑΛΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ). Πολύ καλύτερο, πιο υγιεινό και πιο φθηνό πολλές φορές.

  7. ΓΥΡΟΣ (σε πίτα) ρε παιδιά, όχι “σουβλάκι”!!! Έλεος!!!

  8. αυτο ειναι πιτα γυρος ρε παιδια,ελεος.

Top

Show Buttons
Hide Buttons