Θήκη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο για το Nexus tablet;

by Nikos Kaimakamis • On 02-09-2014 • AT 3:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nexus tablet keyboard

Στον κόσμο της τεχνολογίας η φημολογία είναι το παν και η επερχόμενη παρουσίαση ενός Nexus tablet από την HTC, δεν μπορεί παρά να απασχολεί έντονα το Διαδίκτυο με όλες τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για αυτό. 

Σειρά έχει τώρα το Android Police, το οποίο φέρνει σε αποκλειστικότητα την φήμη ότι το Nexus Tablet θα έχει μία θήκη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, όπως συμβαίνει με το Microsoft Surface, επεκτείνοντας έτσι κατά πολύ τη χρηστικότητα της συσκευής. Το Android Police σημειώνει ότι το tablet θα έχει οθόνη διαγωνίου 9 ιντσών και θα συνοδεύεται από μία σειρά αξεσουάρ που θα έχουν πάνω τους το λόγοτυπο της HTC. Ένα από αυτά θα είναι και η θήκη προστασίας-πληκτρολόγιο.

Η θήκη αυτή όπως φαίνεται και στην εικόνα που δίνει στη δημοσιότητα το Android Police είναι όμοια με το Smart Cover, την αναδιπλούμενη θήκη προστασίας του iPad, ενώ μία διάταξη με μαγνήτες θα στηρίζει το πληκτρολόγιο στην οθόνη και θα την θέτει αυτόματα σε λειτουργία. Πληροφορίες  λένε ότι το πληκτρολόγιο θα έχει και μία μπαταρία χωρητικότητας 450 mAh, η οποία μάλλον θα προορίζεται για τις ανάγκες του ίδιου του πληκτρολογίου.

Οι διαστάσεις του αξεσουάρ θα είναι 228 x 320 x 5 χιλιοστά. Τα στοιχεία αυτά μαρτυρούν ότι η Google θέλει να προωθήσει τα nexus tablets όχι μόνο ως συσκευές ψυχαγωγίας, αλλά και ως εργαλεία παραγωγικότητας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons