Θέλει να τα βάλει η HTC με την GoPro;

by Nikos Kaimakamis • On 12-09-2014 • AT 4:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

holiday_camera

Υψηλές βλέψεις φαίνεται να έχει η HTC, με σκοπό να επεκταθεί πέρα από τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες περί εμπλοκής της στην κατηγορία των action καμερών, όπου η GoPro κυριαρχεί.

Μπορεί όλοι να περιμένουν να δουν την πρόταση της ταϊβανέζικης εταιρείας στα smartwatches, αλλά το Bloomberg μεταφέρει πληροφορίες που θέλουν την HTC να δημιουργεί μία ανθεκτική κάμερα με ευρυγώνιο φακό, ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth και αισθητήρα 16 Megapixel. H κάμερα αυτή θα μπορεί να συνδεθεί απευθείας με ένα smartphone και θα αποτελεί έναν σοβαρό ανταγωνιστή της GoPro.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, όπως γράψαμε πρόσφατα, η HTC έχει προγραμματισμένο ένα event για τις 8 Οκτωβρίου, το οποίο και ονομάζει Double Exposure, άρα πρόκειται σίγουρα για κάτι που σχετίζεται με το digital imaging. Θα μπορούσε, άραγε, να είναι η νέα ανθεκτική σε κακουχίες κάμερα της HTC; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό με βεβαιότητα.

Πάντως, αρκετοί αναλυτές αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τελικά δεν πρόκειται να δούμε ένα smartwatch από την HTC, αλλά έναν αποσπώμενο φακό ή μία ξεχωριστή κάμερα με ποικίλες δυνατότητες στην καθημερινή χρήση. Η ημερομηνία εκείνη δεν απέχει πολύ, επομένως, μείνετε συντονισμένοι…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons