Το Samsung Galaxy S9 έρχεται, οι πρώτες εκτιμήσεις για την τιμή του

by George Polyzos • On 30-01-2018 • AT 1:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το νέο κορυφαίο ντουέτο συσκευών της Samsung, τα Galaxy S9 και S9+, γνωρίζουμε ότι θα παρουσιαστούν στις 25 Φεβρουαρίου ενώ τις τελευταίες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτες διαρροές της εμφάνισής τους.

Νεότερες αναφορές από την κορεατική χερσόνησο θέλουν τα S9 και S9+ εκτός από την παρεμφερή εμφάνιση με τα S8 και S8+ να έχουν και παρεμφερή τιμολόγηση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το Galaxy S9 θα κοστίζει στην Κορέα περί τα 950.000 γουόν (περίπου 893 δολάρια) ενώ η μεγαλύτερη έκδοσή του θα κοστολογείται στα 990.000 γουόν (περίπου 931 δολάρια).

Συγκριτικά, το Galaxy S8 κόστιζε την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στην Κορέα 935.000 γουόν (δηλαδή περίπου 875 δολάρια). Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί αναλυτές θεωρούν ότι η διεθνής τιμή των νέων ναυαρχίδων της Samsung θα είναι ελαφρώς χαμηλότερη κρίνοντας από την τάση της κορεατικής εταιρείας να τιμολογεί υψηλότερα τις συσκευές της στην εγχώρια αγορά.

Αν η εκτίμηση αυτή επαληθευθεί τότε το Galaxy S9 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μία διεθνή τιμή περί τα 800 δολάρια, ενώ το Galaxy S9+ ενδεχομένως να ξεπεράσει ελαφρώς το φράγμα των 900 δολαρίων. Οι προ-παραγγελίες στη Νότια Κορέα θα ξεκινήσουν στις 2 Μαρτίου, δηλαδή πέντε ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται έξι ημέρες αργότερα, δηλαδή στις 8 Μαρτίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons