Λέγε με Γεώργιο…

by admin • On 27-12-2005 • AT 9:19 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

charles

Όχι πως μου πέφτει λόγος αλλά η αλλαγή του ονόματος θα επιφέρει κάποια τρομερή εσωτερική αλλαγή, κάποια ψυχική ανάταση, μια πνευματική εγρήγορση βρε αδερφέ ή κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στους έλληνες ιερείς όταν απεμπολούν το παρελθόν και μαζί με αυτό και το όνομα τους; Να το κάνω και εγώ για να σωθώ από τις αμαρτίες και την εφορία…. διάολε!

“Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και διάδοχος του βρετανικού θρόνου σκέπτεται όταν γίνει βασιλιάς να χρησιμοποιεί το όνομα Γεώργιος. Αυτό αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Times της Βρετανίας, επικαλούμενοι πληροφορίες από συζητήσεις του κατά τις οποίες είχε αναφέρει ότι απεχθάνεται τον τίτλο Κάρολος ο ΙΙΙ διότι το όνομα αυτό τον συνδέει με ορισμένες από τις πιο αιματοβαμμένες περιόδους στην ιστορία της μοναρχίας. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, ο Κάρολος δεν θα είναι ο πρώτος βασιλιάς που έχει αλλάξει το όνομα του. Αρκετοί βασιλείς κατά το παρελθόν μόλις ανέβηκαν στο θρόνο υιοθέτησαν ένα από τα μεσαία ονόματα τους. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει βαπτισθεί Κάρολος Φίλιππος Αρθούρος Γεώργιος.”

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. to problhma me to Gewrgios bebaia einai oti o 3os itan trellos kai o 4os entelws dieftharmenos kai hmitrellos, o 5os den krathse polu kai o 6os itan pappous tou kai polu agapitos, opote ola auta dhmiourgoun prosforo edafos gia sugkriseis. lol

  2. Κρίμα που δεν υπάρχει και 7ος! :-)

Top

Show Buttons
Hide Buttons