The Oona, το πιο έξυπνο smartphone stand

by Stefanos Kofopoulos • On 25-11-2011 • AT 11:06 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

The Oona, το πιο έξυπνο smartphone stand

Είναι το The Oona, από τις εξυπνότερες λύσεις για βάση του iPhone και οποιουδήποτε smartphone μπορεί να κρατηθεί πάνω στο Oona. Αν και θα το ήθελα λίγο πιο glossy και χωρίς γωνίες, το The Oona είναι η βάση smartphone που πάντα ψάχνατε αλλά μέχρι σήμερα δεν είχατε βρει. Δύο βεντούζες, έξυπνο design και μια μεγάλη βάση στήριξης όταν το Oona χρησιμοποιείται στο γραφείο, αρκούν για να δώσουν λύση σε ένα σωρό προβλήματα από την στήριξη του κινητού στο γραφείο ή το ψυγείο μέχρι το τζάμι του αυτοκινήτου για χρήση με χάρτες και σε τρίποδο για σταθερές φωτογραφίες και βίντεο.

Νέο: Φαίνεται ότι το Oona δεν προσφέρει όσα υπόσχεται και αδυνατεί να κρατήσει τα κινητά στην θέση τους.

Το The Oona θα σας κοστίσει μεταξύ 25 και 30 δολαρίων ανάλογα πότε θα το παραγγείλετε.

The Oona, το πιο έξυπνο smartphone stand

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν είχε τα μισά λεφτά θα ήταν μία καλή αγορά.Δεν το συγκρίνω με τον ανταγωνισμό απλά λέω πως το κόστος του δεν δικαιολογεί αυτά τα λεφτά.Ίσως μάλιστα με λίγο περισσότερο απο τα μισά λεφτά να πουλούσε τόσο που τα κέρδη να φτάναν στο ίδιο επίπεδο

  2. Του δίνω 2 χρόνια μέχρι να αρχίσει να ξεκολλάει από το κινητό ..

  3. Δεν νομίζω να το έχεις Τιτάνα το προϊόν, γιατί διαφορετικά αφού το παρουσίαζες και το διαφήμιζες, ταυτόχρονα έπρεπε να αναφέρεις πόσο μεγάλη ευκαιρία έχασε η συγκεκριμένη ομάδα του Sam Gordon κατασκευάζοντας ένα πανέξυπνο προϊόν, προμοτάροντας το με ένα πανέμορφο βίντεο και χρησιμοποιώντας εξωτικά υλικά… Για να αποδειχθεί στο τέλος ότι είναι ένα τεράστιο FAILURE όπως φαίνεται και από τα περισσότερα από τα 393 σχόλια στο kickastarter – τα οποία μπορούν να δουν μόνο οι Backers δηλαδή όσοι υποστήριξαν και χρηματοδότησαν το προϊόν ώστε από ιδέα να γίνει πραγματικότητα… Οι βεντούζες είναι κάκιστης ποιότητας και δεν κρατάει κανένα τηλέφωνο κλπ στην θέση του με καμιά πατέντα για περισσότερα από μερικά λεπτά – και να κρατήσει είναι απροσδιόριστο το πότε θα σου πέσει από εκεί που το στερέωσες… έχουν πέσει iPhones και έχουν σπάσει οθόνες και διάφορα άλλα όμορφα… Οπότε να προσέχουμε τι προωθούμε… Αν το πάρετε θα καταλήξει απλά ένα ακόμη stand γραφείου…

    • Όχι δεν το έχω.. και δεν είχα ιδέα για τα τόσο αρνητικά σχόλια. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

  4. Before you order please note that you should not use the Oona to mount your smartphone any higher then you’re willing to have it fall.

    Και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον μέχρι να διαβάσω αυτό :/

  5. Είμαι σε αναμονή να παραλάβω το δικό μου οπότε θα γίνει crash test και θα ενημερώσω !

  6. Δυστυχώς το σχόλιο του Vassili είναι απολύτως σωστό. Είναι ενα τελείως αχρηστό προιόν και μετάνιωσα που τους έκανα back στο Kickstarter εξ’ αρχής. Μάλιστα ο Sam Gordon που και καλά ηγείται του προιόντος δεν έχει απαντήσει σε κανένα σχόλιο από τις 28 Οκτωρίου, αφού ξέρουν καλά τι αχρήστο προιόν ‘εβγαλαν στην αγόρα. Θα συνιστούσα να ενημερώσεις ανάλογα το post Titana – πραγματικά δεν τους αξίζει καμία θετική προώθηση.

Top

Show Buttons
Hide Buttons