Τα renders του Nokia 9 αποκαλύπτουν κυρτή οθόνη και dual camera

by George Polyzos • On 13-10-2017 • AT 1:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα early renders του επερχόμενου Nokia 9 διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και αποκαλύπτουν μία συσκευή με σχεδόν πλήρη απουσία περιθωρίων και κάθετα τοποθετημένη dual camera, στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με τις εικόνες που αποκάλυψε η ομάδα OnLeaks, το Nokia 9 φαίνεται να ακολουθεί τη Samsung στο δρόμο που έχει ανοίξει η κορεατική εταιρεία με συσκευές χωρίς περιθώρια και με κυρτές οθόνες στα πλαϊνά.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, οι φήμες θέλουν το Nokia 9 να διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, μνήμη RAM μεγέθους 4GB (σε αντίθεση με τα 6GB του Nokia 8) και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 ή στα 128 GB.

Η οθόνη, όπως ήδη αναφέρθηκε με κυρτές άκρες και χωρίς περιθώρια, αναμένεται να έχει διαγώνιο που θα φτάνει στις 5,5 ίντσες και θα είναι ανάλυσης QHD. Επιπρόσθετα, η διαρροή δείχνει κάθετα τοποθετημένη dual camera στην πλάτη του Nokia 9, με τα οπτικά μέρη να προέρχονται από την Carl Zeiss.

Οι διαστάσεις της συσκευής αναμένεται να είναι 140.9 x 72.9 x 7.5 χιλιοστά, ενώ λόγω των ελαχιστοποιημένων περιθωρίων ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος θα μετακινηθεί στην πλάτη του smartphone.

Παρά τη διαρροή των renders, άγνωστο παραμένει πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το Nokia 9, αν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα κοστίζει περί τα 750 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons