Ανακοινώθηκε η νέα BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K

by George Polyzos • On 20-05-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της ΝΑΒ 2018 την νέα BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K, μια φορητή ψηφιακή κάμερα με αισθητήρα 4/3 HDR, διπλό ISO με 25600 ISO για εκπληκτική απόδοση χαμηλού φωτισμού καθώς και 13 stops dynamic range.

Επίσης καταργεί την ανάγκη χρήσης ακριβών εξωτερικών καταγραφέων, καθώς διαθέτει μια μοναδική νέα θύρα επέκτασης USB-C, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν χρησιμοποιώντας εσωτερικές συσκευές καταγραφής SD/UHS-II και CFast ή απευθείας στους ίδιους εξωτερικούς δίσκους που θα χρησιμοποιήσουν για επεξεργασία και διόρθωση χρωμάτων.

Παρέχει απίστευτα υψηλού επιπέδου απεικόνιση και επαγγελματικά χαρακτηριστικά σε ένα φορητό σασί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε. Το συμπαγές, μικρό της μέγεθος είναι ιδανικό για τη λήψη ανεξάρτητων ταινιών και ντοκιμαντέρ, παρουσιάσεων μόδας, blogs ταξιδιού, web videos, γάμους, εταιρικών βίντεο, αθλημάτων και πολλών άλλων.

Υψηλή Λειτουργικότητα

Η νέα BlackMagic Pocket Cinema 4K είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες όπως φακό MFT, μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών, ProRes 10 bit και εγγραφή RAW 12 bit, 3D LUT, 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα, mini XLR είσοδο ήχου με phantom power, ασύρματο χειριστήριο κάμερας Bluetooth, HDMI για την παρακολούθηση εξόδου παρακολούθησης και πολλά άλλα.

Το σώμα της BlackMagic Pocket Cinema 4K είναι εξαιρετικά δυνατό και ελαφρύ με απίστευτη αντοχή και ακαμψία για προστασία από χτυπήματα και πτώσεις. Ο φορητός σχεδιασμός διαθέτει μια λαβή πολλαπλών λειτουργιών, με πλήκτρα για ευκολή πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες λήψης όπως η έναρξη/διακοπή εγγραφής, οι φωτογραφίες, ISO, κλείστρο, το άνοιγμα, η ισορροπία λευκού, η ισχύς και πολλά άλλα.

Ευελιξία στις εγγραφές

Οι λήψεις μπορούν να εγγραφούν σε τυπικές κάρτες SD, ταχύτερες κάρτες UHS-II ή κάρτες CFast 2.0 σε μορφές ProRes ή RAW. Η BlackMagic Pocket Cinema 4K μπορεί να καταγράψει υλικό 4Κ έως και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και HD έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Είναι επίσης η πρώτη κάμερα που επιτρέπει την απευθείας καταγραφή στους ίδιους εξωτερικούς δίσκους USB-C που χρησιμοποιούνται για επεξεργασία και διόρθωση χρωμάτων.

Δείτε την στο Comart eshop

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons