Το LG G7ThinQ με αποκλειστικό πλήκτρο για τον Google Assistant

by George Polyzos • On 23-04-2018 • AT 12:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το G7ThinQ, η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG Electronics, εμφανίστηκε σε πρόσφατη διαρροή με ένα ευδιάκριτο πλήκτρο στο πλαϊνό αριστερό μέρος της συσκευής.

Αρχική εκτίμηση ήταν ότι επρόκειτο για το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης της συσκευής, ωστόσο νεότερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας CNET θεωρεί ότι πρόκειται για αποκλειστικό πλήκτρο για την ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού Google Assistant που θα φέρει η συσκευή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το power button θα βρίσκεται στο δεξί τμήμα της συσκευής ενώ ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος θα βρίσκεται στην πλάτη, όπως συμβαίνει και με το Galaxy S9, της συντοπίτισσας Samsung.

Εάν το δημοσίευμα επαληθευτεί, τότε στις 2 Μαΐου, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα το G7ThinQ, θα δούμε για πρώτο φορά ναυαρχίδα να διαθέτει τον Google Assistant συνδυασμένο με αποκλειστικό πλήκτρο ενεργοποίησης.

Η αναφορά του CNET δεν αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της LG, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελεί εξέλιξη του V30SThinQ, του πρώτου smartphone της εταιρείας που ενσωμάτωνε τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons