Η σπουδαιότητα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στο Dell EMC Forum 2017

by George Polyzos • On 21-10-2017 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

H Dell EMC ανέδειξε τη σπουδαιότητα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στο Dell EMC Forum 2017 στην Αθήνα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου, στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Μια ημερήσια εκδήλωση που προσελκύει ανώτατα στελέχη και επαγγελματίες από τον κλάδο των πληροφοριακών συστημάτων, το Dell EMC Forum παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν πως μπορούν να σχεδιάσουν τη δική τους πορεία αξιοποίησης νέων τεχνολογιών, να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες μετασχηματισμού και να υιοθετήσουν τις βέλτιστες πρακτικές για το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην επιχείρησή τους

Στο forum, οι ομιλητές της Dell EMC ανέδειξαν την σπουδαιότητα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού τόσο στις εισαγωγικές ομιλίες τους όσο και σε αναλυτικές τεχνικές παρουσιάσεις που εστίασαν σε θέματα που αφορούν τον μετασχηματισμό του ανθρώπινου δυναμικού και τις σύγχρονες υποδομές τεχνολογίας.

Ο κ. Aongus Hegarty, EMEA President, Dell EMC, παρουσίασε μια επισκόπηση σχετικά με την κατανόηση του ψηφιακού μέλλοντος και του γεγονότος ότι η τεχνολογία μετασχηματίζει τον τρόπο ζωής και εργασίας με διαρκώς ταχύτερο ρυθμό. Ο κ. Hegarty υπογράμμισε επίσης την σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού σε οποιαδήποτε επιχείρηση που επιθυμεί να επιτύχει μέσα σε ένα μέλλον που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα. Επίσης, σημείωσε την σπουδαιότητα της ελληνικής αγοράς για την Dell EMC και τη δυνατότητα των πελατών της εταιρείας στην Ελλάδα να αξιοποιήσουν το εξαιρετικά μεγάλο εύρος προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών της Dell EMC που είναι διαθέσιμες στην τοπική αγορά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την χορηγική υποστήριξη των διεθνών συνεργατών της εταιρείας Intel και Microsoft, αλλά και των τοπικών συνεργατών οι οποίοι επέδειξαν δικές τους λύσεις τεχνολογίας που βασίζονται σε προϊόντα και υπηρεσίες της Dell EMC.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons