Το Huawei P20 Pro έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης 40 Megapixel

by George Polyzos • On 20-03-2018 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το P20 Pro θα είναι το κορυφαίο smartphone της νέας σειράς που θα παρουσιάσει η Huawei στις 27 Μαρτίου, ενώ είναι γνωστό ότι η συσκευή θα ενσωματώνει σύστημα κάμερας τριών φακών.

Όπως αποκαλύπτεται από νέο δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας WinFuture, το νέο σύστημα κάμερας του Huawei P20 Pro θα διαθέτει οπτικά μέρη προερχόμενα από την Leica. Ο κύριος αισθητήρας θα είναι ανάλυσης 40 Megapixel, θα υπάρχει ένας μονόχρωμος αισθητήρας ανάλυσης 20 Megapixel και τέλος ένας τηλεσκοπικός αισθητήρας ανάλυσης 8 Megapixel.

Ο κύριος αισθητήρας μαζί με τον τηλεσκοπικό θα ενσωματώνουν μία νέα λειτουργία που η Huawei ονομάζει Hybrid Zoom και θα επιτρέπει την «μεγέθυνση» της εικόνας έως και 5x όταν χρησιμοποιείται το zoom της κάμερας. Το διάφραγμα θα έχει εύρος από f/1.6 έως f/2.4, ενώ η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 24 Megapixel.

Το Huawei P20 Pro θα εξοπλίζεται με AMOLED οθόνη 6,1 ιντσών που θα προσφέρει ανάλυση 1080 x 2240 pixels ενώ η αναλογία της θα είναι 19:9. Στο επάνω μέρος της οθόνης θα υπάρχει εγκοπή όπου θα φιλοξενείται η εμπρόσθια κάμερα ενώ στη βάση θα υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος.

Στο εσωτερικό θα βρίσκεται ο κορυφαίος επεξεργαστής της εταιρείας, Kirin 970, ο οποίος ενσωματώνει ικανότητες Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο επεξεργαστής θα συνοδεύεται από μνήμη RAM μεγέθους 6GB με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να ανέρχεται στα 128GB. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σε ορισμένες αγορές θα υπάρξει και έκδοση με αποθηκευτικό χώρο στα 256GB.

Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 4.000mAh. Το πάχος του P20 Pro θα φτάνει τα 7,65 χιλιοστά ενώ το βάρος του θα ανέρχεται στα 174 γραμμάρια. Η τιμή του στην Ευρώπη αναμένεται να φτάσει στα 899 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons