Το Huawei Mate 20 στο AnTuTu με επεξεργαστή Kirin 980

by George Polyzos • On 10-04-2018 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Huawei Mate 20 είναι μία συσκευή που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της, πιθανότατα, το ερχόμενο φθινόπωρο, ωστόσο φαίνεται ότι ήδη υπήρξε σχετική διαρροή στην ιστοσελίδα AnTuTu.

Προφανώς άτομο που είχε πρόσβαση σε μία από τις πρώτες εκδοχές της συσκευής “έτρεξε” το σχετικό benchmark με αποτέλεσμα το Mate 20 όχι μόνο να καταταχθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας αλλά και με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες συσκευές που έχουν κατά καιρούς δοκιμαστεί.

Ωστόσο, η είδηση είναι ότι η μελλοντική συσκευή της Huawei θα “φοράει” ένα νέο SoC. Κορυφαία υλοποίηση της κινεζικής εταιρείας αυτή την περίοδο είναι ο Kirin 970, ο οποίος έκανε την παρθενική του εμφάνιση με το Mate 10 ενώ είναι η κινητήριος δύναμη και στα P20 και P20 Pro, που ανακοινώθηκαν πιο πρόσφατα.

Ο νέος επεξεργαστής, με την υποθετική ονομασία Kirin 980, θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Mate 20 και όπως δείχνουν οι μετρήσεις του AnTuTu οι επιδόσεις του θα πραγματοποιούν ένα ποιοτικό άλμα σε σχέση με τις επιδόσεις των σημερινών επεξεργαστών.

Οι φήμες θέλουν τον Kirin 980 να χρησιμοποιεί πυρήνες υψηλής απόδοσης Cortex-A75, δεύτερης γενιάς NPU και πολύ ισχυρότερη GPU για την απόδοση των γραφικών. Η νέα πλατφόρμα θα κατασκευαστεί από την TSMC με βάση την αρχιτεκτονική των 7nm, στοιχείο που μεταφράζεται σε μικρότερο μέγεθος και βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Το Mate 20, που αναμένεται να δούμε το ερχόμενο φθινόπωρο, εικάζεται ότι θα διαθέτει κάποια βελτιωμένη έκδοση της τριπλής Leica κάμερας που είδαμε πρόσφατα στο P20 Pro και ίσως αισθητήρα ανάγνωσης του δακτυλικού αποτυπώματος μέσα στην οθόνη (αυτή η φήμη κολλάει παντού…).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons