Η πρώτη μπάρα ηχείων 3.1 που παράγει εικονικό τρισδιάστατο ήχο surround

by George Polyzos • On 12-01-2018 • AT 3:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Η Sony παρουσίασε την πρώτη μπάρα ηχείων 3.1 καναλιών στον κόσμο με τεχνολογία Dolby Atmos που έχει τη δυνατότητα να παράγει τρισδιάστατο ήχο surround.

Η κορυφαία μπάρα ηχείων HT-ZF9 με Dolby Atmos, μέσω της τεχνολογίας Virtual της Sony, εισάγει ένα νέο επίπεδο κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι σας. Με το νέο Vertical Surround Engine από τη Sony, μπορείτε να απολαμβάνετε εικονικό τρισδιάστατο ήχο surround χωρίς να χρειάζεστε ηχεία στο ταβάνι ή up-firing.

Επιπλέον η Sony λανσάρει και την μπάρα ηχείων HT-XF9000, με δύο μπροστινά ηχεία 2 καναλιών και σχεδίαση εναρμονισμένη με την τηλεόρασή σας. Αυτή η μπάρα 2.1 μπορεί να έχει λιγότερα ηχεία, αλλά προσφέρει εξίσου λειτουργίες κινηματογραφικού ήχου Dolby Atmos και Vertical Surround Engine.

Πιο αναλυτικά, με υποστήριξη Dolby Atmos και DTS:X, η μπάρα ηχείων HT-ZF9 μπορεί να σας καθηλώσει στον καναπέ σας με ήχο surround.

Το Vertical Surround Engine στην μπάρα ηχείων HT-ZF9 μπορεί να αναπαράγει πραγματικά την αίσθηση ελικοπτέρων που πετάνε πάνω από το κεφάλι σας. Αυτό σε συνδυασμό με την τεχνολογία S-Force Pro Front Surround, που βελτιώνει το μπροστά πεδίο ήχου surround, σημαίνει ότι δεν θα το πιστεύετε ότι αυτός ο ήχος προέρχεται από μια μπάρα ηχείων 3.1ch. Επιπλέον, ακόμα και χωρίς περιεχόμενο που υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X, μπορείτε να απολαύσετε εικονικό τρισδιάστατο ήχο χάρη στο «Vertical S» κουμπί στο χειριστήριο της Sony, που μπορεί να κάνει upmix περιεχόμενο stereo 2 έως και 7.1.2 καναλιών.

Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή να προσθέσετε ένα ζευγάρι πίσω ηχεία SA-Z9R, τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να συνδυάζονται με το HT-ZF9, και να επεκτείνετε την εμπειρία του ήχου surround με μια πραγματική διαμόρφωση ηχείων ήχου surround.

Το HT-ZF9 υποστηρίζει 4K HDR και Dolby Vision pass-through, ώστε η αρχική ποιότητα εικόνας να περνάει απευθείας μέσα από την μπάρα στην τηλεόρασή σας, χωρίς απώλεια στην ποιότητα, στα χρώματα, στη λεπτομέρεια και στη φωτεινότητα. Από την άποψη του ήχου, το HT-ZF9 υποστηρίζει High Resolution Audio και αναπαραγωγή από πηγή USB. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε μουσικά αρχεία σε ποιότητα που πλησιάζει το Hi-Res Audio από την κινητή σας συσκευή μέσω Bluetooth και LDAC, χάρη στην τεχνολογία DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX).

Οι μπάρες ηχείων HT-ZF9 και HT-XF9000 σχεδιάστηκαν για να συμπληρώνουν τις νέες τηλεοράσεις BRAVIA της Sony – ώστε να έχετε ένα κομψό σύνολο, τόσο στο φινίρισμα των υλικών του, όσο και στο συνολικό στήσιμό του. Ο σχεδιασμός των δυο μπαρών ηχείων, είναι ιδανικός για καθαρούς μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους, για να ενσωματώνεται με το καθιστικό σας. Μάλιστα η HT-XF9000 έχει λοξεμένες άκρες σε γωνία, ώστε να χωράει τέλεια ανάμεσα στη βάση της τηλεόρασης KD-XF90 της Sony.

Η HT-ZF9 είναι επίσης Wi-Fi enabled, για να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του Chromecast built-in. Μπορείτε να αναπαράγετε μουσική από υπηρεσίες streaming μέσω του HT–ZF9, ή να επιλέξετε αναπαραγωγή σε πολλά δωμάτια, στέλνοντας την ίδια μουσική ταυτόχρονα σε ολόκληρο το σπίτι. Με το Spotify Connect, που επίσης περιλαμβάνετε, όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται μερικά κλικ μακριά. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, το ανανεωμένο και εύχρηστο interface κάνει παιχνιδάκι τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασή σας.

Το μοντέλο HT-ZF9 διαθέτει έως και δυο εισόδους HDMI και μια έξοδο, για να συνδέετε πολλές συσκευές με τη μπάρα ηχείων σας, βελτιώνοντας την εμπειρία οικιακού κινηματογράφου. Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth και εισόδους USB, ώστε να ακούτε τη μουσική σας από κινητές συσκευές ή από USB stick.

Οι μπάρες ηχείων HT-ZF9 και HT-XF9000 θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons