Η ανάπτυξη του LG G7 σταματά και… αρχίζει από την αρχή

by George Polyzos • On 16-01-2018 • AT 3:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι η LG Electronics έχει σταματήσει την ανάπτυξη της επόμενης smartphone ναυαρχίδας της με στόχο η συσκευή να σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου από την αρχή.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της κορεατικής εφημερίδας The Korea Herald την εντολή φέρεται να έχει δώσει ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας, Jo Seong-jin. Το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες προερχόμενες από ανώνυμο στέλεχος της εταιρείας που έχει γνώση του θέματος.

Όπως επισημαίνεται στόχος της απόφασης είναι η νέα ναυαρχίδα της LG να σχεδιαστεί από την αρχή, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι το λανσάρισμα δεν θα γίνει εντός των αμέσως επόμενων μηνών. Απώτερος στόχος η μελλοντική συσκευή, που συνήθως αποκαλούμε G7, να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί ευθέως τα iPhone X και Galaxy S9 των Apple και Samsung, αντίστοιχα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο του δημοσιεύματος ότι οι σχεδιαστές της εταιρείας θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό «από την αρχή». Προφανώς είναι παράδοξο να σχεδιαστεί από το μηδέν μία συσκευή και να είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο κοινό εντός τριών μηνών. Να υπενθυμίσουμε ότι το «παλιό» LG G7 αναμενόταν να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα τοποθετούνταν εντός του Απριλίου.

Σύμφωνα με την The Korea Herald, η μονάδα smartphones της LG έχει καταγράψει έντεκα συνεχόμενα τρίμηνα απωλειών, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής της εταιρείας είχε αναφερθεί στην ανάγκη να διατηρηθούν στην αγορά τα υπάρχοντα μοντέλα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ενδεχομένως να αλλάξει ο τρόπος ονομασίας των ναυαρχίδων της εταιρείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons