Το καλύτερο λειτουργικό για κινητά είναι… ποιός ξέρει;

by Stefanos Kofopoulos • On 26-11-2010 • AT 10:35 am • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Το καλύτερο λειτουργικό για κινητά είναι... ποιός ξέρει;

Παρασκευή, τελευταία μέρα της εβδομάδας και το βίντεο με το καλύτερο λειτουργικό για κινητά είναι αυτό που χρησιμοποιεί ο καθένας. Όχι πως αυτό είναι το συμπέρασμα του βίντεο που θα δείτε, ούτε συμφωνεί η Apple με αυτή την δήλωση αλλά εντάξει. Παρά το αστείο της υπόθεσης είναι χαρακτηριστική η απουσία του Symbian και η μειονεκτική θέση του webOS. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε πολύ καλά. iOS εναντίον Android και φυσικά Windows Phone 7. Ο νικητής είναι σίγουρα το χιούμορ, τουλάχιστον για κάποιους με mobile OS.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αν ειναι Αμερικανικό το βιντεο, μην περιμενεις να δεις το Symbian.
  Eγω προσωπικα εχω Android μιας και ειναι το μονο που μπορεις να αλλαξεις το UI με οποιον τροπο θες και να το φερεις 110% στα μετρα σου.

 2. Αν δεν έχεις κάποιο άμεσο συμφέρον από κάποια εταιρία από τον “πόλεμο” των OS νομίζω ότι υπερβάλλεις λιγάκι. Το video είναι χιουμοριστικό από κάποιο tech-site και απλά θέλει να βγάλει γέλιο. Αν το καταφέρνει αυτό ή όχι είναι προσωπικό θέμα,αλλά ας μην αφήνουμε πια τις συμπάθειές μας προς κάποιες εταιρίες να επιρεάζουν τις αντιδράσεις μας. Φιλικά πάντα…

 3. Ας περιμένουμε και το Windows Phone 7 να δούμε τί λέει… ;)

 4. Τα Windows Phone 7 ειναι το λειτουργικο του μελλοντος. Android=fragmentation, iOS=παιδικη χαρα, webOS=ζησε ΜαΪ μου να δεις τριφυλι

 5. @Μαρινος Η vodafone εφερε το Optimus 7

 6. Στην τελική άσε το κοινό να αποφασίσει τι του χρειάζεται!!!

  Μαζί σου 1000% σε αυτό. Βλέπεις τις ανάγκες σου,ζυγίζεις και επιλέγεις. Από περιέργεια,τι δεν σου άρεσε/βόλεψε στο Android?

 7. Είμαι 100% σίγουρος οτι δεν έχεις δει ποτέ σου windows phone 7…

  • Τί σχέση έχει αυτό ακριβώς με αυτό που είπα?

Top

Show Buttons
Hide Buttons