Θα έχει η Samsung το μέλλον των Nokia και BlackBerry;

by Nikos Kaimakamis • On 09-02-2015 • AT 12:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

motorola droid turbo

Τις προβλέψεις του για την πορεία της Samsung εκτός της κορυφής στην αγορά smartphones έκανε ο COO της Motorola, Rick Osterloch. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Motorola, σημείωσε ότι η Samsung, όπως η Nokia και η BlackBerry, αναμένεται να χάσει την πρωτοκαθεδρία στην αγορά των smartphones, αφού κάτι τέτοιο συμβαίνει σχεδόν κάθε 7 χρόνια στην παγκόσμια αγορά, κατά την άποψη του Osterloch.

Μία τέτοια αλλαγή κορυφής στην κατηγορία των smartphones βρίσκεται σε εξέλιξη για την Motorola. Αυτό εκτιμάται ότι θα πλήξει κατά κύριο λόγο τη Samsung και θα ωφελήσει τόσο τους μικρότερους κατασκευαστές όσο και τις ανερχόμενες δυνάμεις που έρχονται από την Ασία.

Αναφορικά, με την Motorola, o Rick Osterloch, σημείωσε ότι η εταιρεία επεκτείνει την παρουσία της σε 50 χώρες, ενώ επιδιώκει να επεκταθεί σε επιπλέον 10 ε 15 χώρες τη φετινή χρονιά. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την Motorola είναι ότι το περασμένο τρίμηνο έγινε η αποστολή 10 εκατομμυρίων smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα στοιχείο που δείχνει μία αύξηση της τάξης του 118% σε σχέση με τα μεγέθη του 2013.

Η Motorola εκτιμάται ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στην κερδοφορία σε 4 με 6 οικονομικά τρίμηνα, στοιχείο που φέρνει αισιοδοξία στα στελέχη της εταιρείας, αλλά και την μητρική Lenovo. Πάντως, η Motorola αναμένεται φέτος να παρουσιάσει μία νέα ναυαρχίδα, η οποία θα βασίζεται στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons