Θα είναι το Mate 20X το gaming smartphone της Huawei;

by George Polyzos • On 09-10-2018 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όπως όλα δείχνουν η νέα σειρά Mate 20 της Huawei θα απαρτίζεται από τρία μέλη με το Mate 20X να αναλαμβάνει τον ρόλο του gaming smartphone πλάι στα «παραδοσιακά» Mate 20 και Mate 20 Pro.

Σε αυτά προφανώς θα πρέπει να προσθέσουμε και την ειδική έκδοση Mate 20 Porsche Design. Η διαρροή έγινε από την ίδια την κινεζική εταιρεία όταν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα teaser video για το Mate 20X το οποίο θα παραμένει «Cooler» (το πιο ψυχρό) και συγχρόνως θα προσφέρει «Longer gaming» (περισσότερης διάρκειας gaming).

Οι συγκεκριμένες αναφορές προϊδεάζουν για μία συσκευή που θα ενσωματώνει κάποιο βελτιωμένο σύστημα ψύξης, ενώ η διάρκεια του gaming πιθανότατα αναφέρεται σε ιδιαίτερα ευμεγέθη μπαταρία. Αν αυτά επαληθευτούν θα αποκαλυφθεί στις 16 Οκτωβρίου όταν η εταιρεία προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, το AnTuTu προχώρησε σε νέο benchmark του Mate 20 (και της πλατφόρμας Kirin 980) από την οποία αποδεικνύεται ότι θα είναι η ταχύτερη Android συσκευή, την στιγμή της κυκλοφορίας της. Ελαφρώς υποδεέστερες φαίνεται ότι είναι οι επιδόσεις του Kirin 980 σε σχέση με τον επίσης αρχιτεκτονικής 7nm νέου A12 Bionic του iPhone XS Max.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το Geekbench όσο και το AnTuTu δοκίμασαν εκδόσεις που δεν κυκλοφορούν στην αγορά (την έκδοση LYA-L29) και ενδέχεται οι τελικές εκδόσεις των συσκευών με οριστικοποιημένη και τη διαμόρφωση του λογισμικού να έχουν επιδόσεις πολύ κοντά στον A12 Bionic της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons