Θα είναι phablet το νέο Google Nexus;

by Nikos Kaimakamis • On 10-10-2014 • AT 3:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Google-Nexus-5-review-rear-camera

Πηγές και πληροφορίες που επικαλείται η Wall Street Journal επιβεβαιώνουν ότι το επόμενο Google Nexus θα είναι ένα phablet με οθόνη διαγωνίου 5,9 ιντσών. 

Οι πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal φέρονται να είναι αξιόπιστες, ενώ τονίζεται ότι η συσκευή ετοιμάζεται και επί του παρόντος φέρει την κωδική ονομασία Shamu. Η ανάλυση της οθόνης του θα έχει ανάλυση 1440×2560 pixels, ενώ στη θέση του επεξεργαστή θα υπάρχει ένας τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 805, με μνήμη RAM 3 GB και μία κάμερα 12 Megapixel στο πίσω μέρος. Η σχετική φημολογία αναφέρει επίσης ότι θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 3200 mAh.

Είναι προφανές ότι θα ακολουθείται και εδώ η λογική όλων των μοντέλων Nexus, με την τελευταία έκδοση του Android να βρίσκεται στη θέση του λειτουργικού συστήματος, ενώ και η τιμή του θα είναι προσιτή και θα κινείται σε επίπεδα κάτω από τα 450 ευρώ. Η επίσημη ανακοίνωση του νέου μοντέλου αναμένεται να γίνει στις 15 ή 16 Οκτωβρίου, επομένως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.

Εάν τώρα, αναρωτιέστε γιατί αποφασίζει η Google να παρουσιάσει ένα phablet στην οικογένεια Nexus, τότε αρκεί να αναφερθεί αυτό που τονίζει το CNET, πως σύμφωνα με την Strategy Analytics τα phablets θα καταλαμβάνουν το ένα πέμπτο του πλήθους των smartphones στην παγκόσμια αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons