Τη νέα της οθόνη με HDR10 παρουσιάζει η Dell

by Nikos Kaimakamis • On 21-04-2017 • AT 12:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

H Dell παρουσιάζει την Ultrasharp UP2718Q με HDR10, ενώ ταυτόχρονα λανσάρει και δύο νέα μοντέλα της οικογένειας InfinityEdge. 

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Dell Ultrasharp UP2718Q, η οποία έχει διαγώνιο 27 ιντσών, ανάλυση 3840×2160 pixels και φέρει πιστοποίηση UHD Alliance Premium Certification. H οθόνη αυτή φτάνει τα 1000 nits, αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται στις 23 Μαΐου και η τιμή της εκτιμάται ότι θα αγγίζει τα 1999 δολάρια στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα εργαλείο που απευθύνεται σε όσους τρέχουν σχεδιαστικά και άλλα εργαλεία στον υπολογιστή τους, στοιχείο που δικαιολογεί την αυξημένη τιμή.

Η Dell παρουσίασε και δύο πιο προσιτά μοντέλα, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία InfinityEdge, τα μοντέλα U2515D και U2518D, με τιμές 699 και 499 δολάρια αντίστοιχα. Τα δύο μοντέλα θα έχουν διαγώνιο 25 ιντσών, ενώ απευθύνονται περισσότερο προς τον τελικό καταναλωτή και όχι τον επαγγελματία της εικόνας, αφού εδώ δεν υποστηρίζεται η τεχνολογία HDR, ή αλλιώς High Dynamic Range. Τα μοντέλα αυτά της Dell θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία από τις αρχές Ιουλίου και έπειτα.

Τα πιο ακριβά μοντέλα της Dell φέρουν ειδικές εργοστασιακές ρυθμίσεις για βέλτιστη απόδοση χρώματος σε ευρεία προβολή, ενώ ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του πλήρη εργαλεία επεξεργασίας της εικόνας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του, όπως αναφέρει το Anandtech.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons