Τη διάκριση «Εταιρεία της χρονιάς» έλαβε ο ΟΤΕ

by George Polyzos • On 23-10-2014 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Μ Tsamaz infocom award 2014

«Εταιρεία της χρονιάς» ανακηρύχθηκε ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος στα βραβεία του 16ου Διεθνούς Συνεδρίου InfoCom World.

Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει τον σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο του Ομίλου ΟΤΕ στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και την επένδυσή του στην καινοτομία, την εξέλιξη των τεχνολογικών υποδομών και την ανάπτυξη της χώρας.

Ο ΟΤΕ εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια ένα πολυεπίπεδο πλάνο μετασχηματισμού σε μια σύγχρονη, βιώσιμη και ανταγωνιστική εταιρεία. Στόχος του είναι να συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη επιλογή του πελάτη, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης. Για το λόγο αυτό, υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 1,2 δισ. ευρώ για την τετραετία, δημιουργώντας υπερσύγχρονα δίκτυα τηλεφωνίας και δεδομένων, ενώ επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη της υπηρεσίας συνδρομητικής τηλεόρασης ΟΤΕ TV.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της διοικητικής ομάδας και όλων των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ, να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη, ανταγωνιστική εταιρεία που ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται. Το βραβείο αυτό ανήκει στους εργαζόμενους και στους πελάτες μας. Τους ευχαριστώ θερμά που μας εμπιστεύονται και διατηρούν τον ΟΤΕ και την COSMOTE σταθερά στην πρώτη θέση της αγοράς. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια πίστη και την ίδια δέσμευση να ενισχύουμε την οικονομία, να ηγούμαστε της αναβάθμισης των υποδομών της χώρας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας.»

[Δ.Τ. ΟΤΕ]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons