T.G.I Friday’s Happy Hour στο κέντρο της πόλης

by Stefanos Kofopoulos • On 05-02-2007 • AT 3:15 am • 14 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

TG.I Friday's

Χάρηκα πολύ με το νέο (για μένα είναι) κατάστημα T.G.I Friday’s στο κολωνάκι. Ο χώρος είναι τεράστιος, ο εξαερισμός δουλεύει καλά, η μπάρα μεγάλη και το αγαπημένο μου μέτριο Rib Eye Steak των 340 γρ. σταθερά απολαυστικό σε θέση αναμονής για να το παραγγείλω. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το προσωπικό που είναι αυθεντικά χαρούμενο και εξυπηρετικό. Anyway…

Πήρα ένα διαφημιστικό για τις SIN Music Nights που διοργανώνει το κατάστημα κάθε Τρίτη και ουσιαστικά αποτελεί Happy Hour μουσικό event στο κέντρο της πόλης. Με την αγορά ενός κοκτέϊλ, ποτού ή μπύρας από το bar παίρνετε το δεύτερο δωρεάν [1 SIN 1] παρέα με funky μουσική από τον DJ Kremmidazz και τους ήχους ζωντανού σαξόφωνου από τον Saxy B. Άκουσα ότι η προσφορά μπορεί να ισχύει και για μπουκάλι αλλα το διαφημιστικό δεν αναφέρει κάτι τέτοιο!

Όλα αυτά κάθε Τρίτη στις 9:30 και μέχρι 27/03/2007 στο κατάστημα T.G.I Friday’s στο κολωνάκι, Νεοφυτου Βαμβα 2 – 210.722.77.21. Η Νεοφυτου [δεν ξέρω που πάει ο τόνος] είναι στενό κάθετο στην Βασιλής Σοφίας, διαγώνια από τον Εθνικό κήπο και πολύ κοντά στην Πρεσβεία της Νορβηγίας. Στην γωνία υπάρχει ένα έργο τέχνης με μεγάλες περιστρεφόμενες σφαίρες και φυσικά καμία θέση για parking.

Θα περάσω μια βόλτα [κάποιος άλλος;] γιατί είμαι περίεργος να δω τι τρέχει και να νιώσω το happy hour feeling που τόσο μου λείπει από τα νησιά.

Update: Η διάθεση είναι ανεβασμένη και η μουσική με το ζωντατό σαξόφωνο εντυπωσιακή (ο μουσικός κυκλοφορεί σε όλο το μαγαζί με ασυρματό μικρόφωνο). Οι τιμές στα ποτά είναι οι μισές (για να δικαιολογηθεί το 1+1) και πραγματικά χαμηλές! 2.5 ευρώ η μπύρα είναι κυριολεκτικά τσάμπα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. good steak…:)

 2. Δεν παύει όμως να τρως κατεψυγμένη μπριζόλα…

 3. Δεν περίμενα να είναι φρέσκια.. αλλά δεν με ενοχλεί. Είναι το όλο concept που μου αρέσει. Το φαγητό δεν είναι μόνο γεύση αλλά και όραση, όσφρηση, ακοή…

 4. Γι αυτό και η εστιατορική πάει κατα διαόλου στην Ελλάδα. Γιατί δεν μας ενδιαφέρει αν η μπριζόλα είναι φρέσκια, αλλά προτιμάμε να φάμε σκ@τά και να τα ακριβοπληρώσουμε σε ένα “εστιατόριο” επειδή θα μας καλύψει τις ανάγκες της όρασης, της όσφρησης και της ακοής… Όταν πηγαίνεις σε εστιατόριο για να φάς κοιτάς αυτές τις ανάγκες να τις καλύψει το πιάτο που θα φας και όχι μόνο ο χώρος.

 5. @Κώστας Μ.: Το φαγητό είναι μια ικανοποίηση όλων των αισθήσεων! Όλα παίζουν ρόλο από την εμφάνιση του πιάτου μέχρι την εμφάνιση του χώρου, από την μυρωδιά του μπαχαρικού μέχρι την μυρωδιά που μπορεί να βγαίνει από την κουζίνα κλπ.

 6. @ Titanas : Δεν αντιλέγω, μένω στο γεγονός οτι η κατεψυγμένη μπριζόλα δεν ενοχλεί… Πως θα αναδείξει όλα αυτά που αναφέρεις μια κατεψυγμένη μπριζόλα? Απλά ο δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο περιτύλιγμα και όχι στο περιεχόμενο

 7. @Κώστας Μ.: Για αυτό έχουν τις BBQ σως και τα σχετικά περιφεριακά για να καλύψουν το κενό.

 8. @Titanas: Τι να πω… Απορώ πάντως… Το φαγητό καλύπτεται με “πλαστικές” σως για να “αναδειχτεί” και εξακολουθεί ο κόσμος και πηγαίνει.. Αν η 1η ύλη δεν είναι καλή ΄τοι και να κάνεις το αποτέλεσμα δεν διορθώνεται

 9. @Κώστας Μ.: Συμφωνώ μαζί σου αλλά η κατεψυγμένη μπριζόλα δεν είναι τόσο χάλια όσο ακούγεται.

  Επιπλέον, για να φας καλό ποιοτικό φαγητό (φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου) πρέπει να πληρώσεις μια μικρή περιουσία για 2 άτομα μαζί με ένα μπουκάλι κρασί.

  Εξάλλου, όσοι νομίζουν ότι τα casual dining restaurants έχουν εξαιρετικό ποιοτικά φαγητό μάλλον κάνουν λάθος, γιατί η φιλοσοφία του εστιατορίου δεν επικεντρώνεται στο φαγητό αλλά στην γενικότερη εμπειρία κατά την διάρκεια του φαγητού.

 10. @Titanas: Υπάρχουν πολλά εστιατόρια που έχουν ξεφύγει με τις τιμές, αλλά αν το ψάξεις με τα χρήματα που θα διαθέσεις για τα λεγόμενα “casual dining restaurant” μπορείς να φας καταπληκτικό φαγητό. Οπότε καλύτερα να μην παρασυρόμαστε από την διαφήμιση και να το ψάχνουμε και λίγο παραπέρα

 11. @Κώστας Μ.: Θέλεις να προτείνεις μερικά; Εγώ γνωρίζω το Αθήρι

 12. Το “Ανετον”, Το “Αλάτσι”, Το “Αθήρι” που ανέφερες και εσύ κάνουν αξιόλογη δουλειά

 13. Δεν γνώριζα το Ανετον και το Αλάτσι. Θα τα επισκευθώ!! Σε ευχαριστώ πολυ.

Top

Show Buttons
Hide Buttons