Τεχνολογικά δώρα από την devolo

by George Polyzos • On 26-11-2014 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Xmas Devolo

Smartphones, κονσόλες παιχνιδιών, smart TVs, tablets, laptops περιλαμβάνονται στη λίστα των τεχνολογικών δώρων που συνεχώς μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη και αν τα διάφορα τεχνολογικά gadgets που χαρίζουμε ή λαμβάνουμε ως δώρα κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι διαφορετικά, όλα απαιτούν μία σταθερή ασύρματη σύνδεση, σε όποιο χώρο του σπιτιού και αν χρησιμοποιούνται. Τα νέα ασύρματα προϊόντα της devolo, δίνουν την τέλεια σύνδεση σε κάθε χώρο του ασύρματου οικιακού δικτύου. Οι συμπαγείς λύσεις της devolo, παρέχουν σημεία πρόσβασης στο ασύρματο οικιακό δίκτυο, εκεί ακριβώς όπου χρειάζονται.

Το καλύτερο WiFi προέρχεται από την πρίζα

Η μετάδοση δεδομένων μεταξύ του router και των ασύρματων προσαρμογέων devolo πραγματοποιείται μέσω της τεχνολογίας dLAN Powerline. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται το δίκτυο ηλεκτροδότησης σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου, το οποίο μεταδίδει την καλύτερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet σε κάθε πρίζα. Ο χρήστης, χρειάζεται απλά να συνδέσει τον προσαρμογέα WiFi για να πάρει το ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι στην καλύτερη δυνατή ποιότητα!

Το περίπλοκο ανήκει στο παρελθόν: Ρυθμίσεις WiFi με το πάτημα ενός κουμπιού

Τα διάφορα μοντέλα ασύρματων προσαρμογέων devolo, μπορούν απλά να προστεθούν στο υπάρχον ασύρματο οικιακό δίκτυο, αφού η εγκατάσταση και λειτουργία τους πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες διαμόρφωσης! Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο εύκολο να εγκατασταθεί η τέλεια λήψη ασύρματης σύνδεσης εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

Τρεις ασύρματοι προσαρμογείς devolo για ιδανικό ξεκίνημα

Η devolo προσφέρει απλή ασύρματη σύνδεση απευθείας από την πρίζα ρεύματος με τρία διαφορετικά μοντέλα: Ο προσαρμογέας dLAN 500 WiFi είναι ένα ιδιαίτερα συμπαγές σημείο πρόσβασης, αφού εκτός από τη σύνδεση με όλες τις διαθέσιμες ασύρματες συσκευές, παρέχει επίσης μια θύρα LAN για ενσύρματες συσκευές. Ο dLAN 500 AV Wireless+ ενσωματώνει ηλεκτρική πρίζα (έτσι ώστε να μη χάνεται καμία ηλεκτρική πρίζα) με ασφάλεια για παιδιά και τρεις ακόμη θύρες LAN. Ο dLAN 1200+ WiFi ac προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία: Με το ταχύτερο ασύρματο πρότυπο WiFi ac, μπορείτε να σερφάρετε με ταχύτητες έως 1200 Mbps κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Όλοι οι προσαρμογείς είναι πλήρως συμβατοί μεταξύ τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μαζί, αν είναι απαραίτητο.

[Δ.Τ. devolo]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons