Τεχνολογίες 5G από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

by Nikos Kaimakamis • On 29-09-2016 • AT 2:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

5g-automotive-association

Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες και οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας δημιουργούν την 5G Automotive Association. 

Οι γερμανικές εταιρείες Audi, BMW και Daimler έρχονται σε συνεργασία με τις εταιρείες Ericsson, Huawei, Intel, Nokia και Qualcomm, προκειμένου να δοθεί η απαιτούμενη ώθηση στο πεδίο του 5G, έτσι ώστε να ενισχυθεί η έρευνα και εξέλιξη των αυτόνομα κινούμενων οχημάτων, όσο και των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που ολοένα και συχνότερα βλέπουμε να συνδέονται με τον κόσμο της αυτοκίνησης.

Η συνεργασία αυτή έχει το όνομα 5G Automotive Association και εκτιμάται ότι θα αρχίσει να δείχνει δείγματα γραφής από το 2020 και έπειτα που εκτιμάται ότι θα είναι η χρονιά που θα κάνει την εμπορική εμφάνισή του το 5G.

Από την άλλη μεριά, το Engadget, σημειώνει ότι η Audi, BMW και Mercedes-Benz έχουν ήδη αποκτήσει την υπηρεσία χαρτών Here και θέλουν να επεκτείνουν το πακέτο των υπηρεσιών που προσφέρουν μέσω αυτού, σε συνδυασμό με τους αισθητήρες που έχουν πάνω τους τα νέα οχήματα που παρουσιάζουν.

Σύμφωνα με το Engadget, από το πρώτο μισό του 2017 και μετά εκτιμάται ότι οι Γερμανοί κατασκευαστές θα ξεκινήσουν να προσφέρουν πολλές νέες υπηρεσίες στους χρήστες της υπηρεσίας Here. Με τη βοήθεια των υπηρεσιών αυτών θα μπορεί κανείς να βρίσκει πιο εύκολα παρκάρισμα και να βλέπουν τις καιρικές συνθήκες στον προορισμό τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons