Τεχνολογία της Globo για το Future Working Programme

by George Polyzos • On 29-08-2015 • AT 8:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Close up of a man using mobile smart phone

Η Globo ανακοίνωσε ότι το Συμβούλιο του Milton Keynes στη Μεγάλη Βρετανία χρησιμοποιεί την τεχνολογία της για το πρόγραμμα «Future Working Programme».

Το «Future Working Programme» αποτελεί μία πρωτοβουλία ευέλικτης εργασίας που θα προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία και αποδοτικότητα, ενώ θα διασφαλίζει τα δεδομένα στις φορητές συσκευές στο 100%. Το Milton Keynes έχει αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες περιοχές της Μ. Βρετανίας για επιχειρήσεις, ενώ το Συμβούλιο είναι επιφορτισμένο με την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής.

Η λύση της Globo εφαρμόζεται ήδη σε 300 συσκευές και βάσει του προγραμματισμού αναμένεται να εφαρμοστεί σε συνολικά 1.100 συσκευές που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό και τα μέλη του Συμβουλίου. Στο πλάνο συνεργασίας προβλέπεται και η παροχή επιπλέον δυνατοτήτων μέσω ανάπτυξης mobile εφαρμογών.

Ειδικότερα, η λύση παρέχει στην τοπική Αρχή του Δήμου του Milton Keynes: mobility management, πλατφόρμα για την ανάπτυξη mobile εφαρμογών και εξειδικευμένες εφαρμογές (custom apps). Στόχος του «Future Working Programme» είναι να διευκολύνει την ευέλικτη εργασία από το σπίτι ή και εκτός, καθιστώντας μη αναγκαία τη χρήση των γραφείων και εξαλείφοντας το κόστος αυτών, περιορίζοντας τη γραφειοκρατία και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα με τη διάθεση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Ο Επικεφαλής του IT Strategic Development του Συμβουλίου του Milton Keynes, κ. Paul Wheeler, δήλωσε ότι: «Η πρωτοβουλία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών στον διαρκώς αυξανόμενο πληθυσμό, σε μία περίοδο που υπάρχει πίεση για περιορισμό των πόρων. Προσφέροντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να εργάζονται με έναν πιο ευέλικτο τρόπο θα χρειαζόμαστε λιγότερους και μικρότερους χώρους εργασίας, ενώ θα μπορέσουμε να αποδεσμεύσουμε και ένα από τα κεντρικά μας γραφεία. Αυτό συνεπάγεται σημαντικό περιορισμό του κόστους».

Η εξοικονόμηση δεν αφορά, όμως, μόνο αυτό το κομμάτι. «Το πραγματικό θετικό της λύσης της Globo είναι οι mobile εφαρμογές καθώς μας προσφέρουν ασφαλή πρόσβαση μέσω των φορητών συσκευών μας σε back end συστήματα και δεδομένα, αυτοματοποιώντας τις μέχρι πρότινος χειροκίνητες διαδικασίες. Έτσι αυξάνεται η αποδοτικότητα και προσφέρεται σημαντική οικονομία σε χρόνο και χρήματα». δήλωσε ο κ. Wheeler.

Η ικανότητα της Globo να διαχωρίζει τα προσωπικά από τα εταιρικά δεδομένα στις συσκευές, αλλά και να διαγράψει δεδομένα με απομακρυσμένη πρόσβαση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επικράτηση της εταιρείας για την υλοποίηση του προγράμματος, καθώς και τα δύο αυτά στοιχεία είναι προαπαιτούμενα τόσο για τις ανάγκες των κυβερνητικών φορέων, όσο και για την ασφάλεια δεδομένων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons