Τεχνολογία Qualcomm Clear Sight στο Xiaomi Mi 5S

by Nikos Kaimakamis • On 17-10-2016 • AT 11:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

xiaomi-mi-5s-plus_1-1

H Xiaomi αναλύει όλα τα οφέλη από την χρήση της τεχνολογίας Qualcomm Clear Sight στο Mi 5S smartphone της. 

Το Xiaomi Mi 5S είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Clear Sight της Qualcomm. Πρόκειται για μία πλατφόρμα που επιτρέπει στους κατασκευαστές smartphones τη χρήση ενός setup με διπλή κάμερα. Με την τεχνολογία αυτή οι φωτογραφίες που τραβά ένα smartphone έχουν καλύτερο δυναμικό εύρος, περισσότερη λεπτομέρεια, ενώ υπάρχει μικρότερος θόρυβος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena.

Στο σενάριο φωτογράφισης με τη χρήση και των δύο καμερών, το σύστημα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες και των δύο φακών, του έγχρωμου και του ασπρόμαυρου, με σκοπό την καλύτερη φωτογράφιση όταν το φως δεν επαρκεί. Ο ασπρόμαυρος φακός μπορεί να απορροφά περισσότερο φως, προκειμένου να φέρει περισσότερη λεπτομέρεια και πιο πολύ φως στο τελικό αποτέλεσμα. Ο αλγόριθμος του συστήματος Clear Light της Qualcomm φροντίζει ώστε να ενοποιεί τις δύο διαφορετικές εικόνες από τους δύο φακούς σε ένα κοινό αποτέλεσμα.

Στο Xiaomi Mi 5S Plus υπάρχουν οι ίδιοι αισθητήρες στην κάμερα, με τη διαφορά ότι ο ένας δεν έχει το φίλτρο του χρώματος με συνέπεια να είναι ακόμα καλύτερη η απορρόφηση του χρώματος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons